Forum

[Sabit] Canon 550D

568 Gönderi
77 Üyeler
0 Reactions
115.4 K Görüntüleme
(@mobidik)
Gönderi: 0

valla hiçbir şey kaçmıyor:)
Oradaki ilanları ezberleyince artık hangisi satılsa siteden biri almıştır kesin diyorum :p
Şu Ankaradaki ilan 1650TL kafamı iyice karıştırdı.. Benim acilen akrabaları bi gezip el öpmem lazım sanırım :mrgreen:

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 30/03/2010 5:50 pm
(@zepra)

haydaa:
http://www.sahibinden.com/canon_eos_550d_ef-s_18-55mm_lens_kit-50WQQaXQQ23460090WQQpXQQdisplayitem " onclick="window.open(this.href);return false;?

- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.

Gönderildi : 31/03/2010 3:46 am
(@enjeksiyon)

haydaa:
http://www.sahibinden.com/canon_eos_550d_ef-s_18-55mm_lens_kit-50WQQaXQQ23460090WQQpXQQdisplayitem " onclick="window.open(this.href);return false;?

O arkadaş Amerika'dan sipariş etmiş fakat sonradan vazgeçmiş. İlanı ilk açtığında taa ne zaman 1300 dolara ben mesaj attım. Fiyatı düşürmen lazım falan diye. Şimdide iyice sıkıştı sanırım...

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 31/03/2010 4:05 am
(@zepra)

belki 1300 dolar demek istemiştir.

Gönderildi : 31/03/2010 4:35 am
(@uguratilgan)

Aldım bende , hayyam sağolsun.

Gönderildi : 31/03/2010 6:57 pm
(@zepra)

ne kadara?

benimki de ulaştı elime. 550lenme sürecimiz hızla devam ediyor.

kullanım kılavuzu japonca (veya korece) olduğu için her şeyini tam çözemedim. fişi de şu yassı fişlerden çıktığı için açamıyorum da şu anda.

şu "tutuş" dedikleri önemli sahiden. profesyonel bir havası yok. bu nedenle sadece fotoğraf için olsaydı önermeyebilirdim. gerçi küçük ve hafif olması avantaj da olabilir. her yere taşıyabilirsiniz.

video konusunda düzgün test edemedim. yalnız bir video kamera tutmadığınızı, fotoğraf makinesinin video fonksiyonunu kullanmaya çalıştığınızı hissedebiliyorsunuz. çekim sırasında otofokus hikaye (kit lensiyle hiç olmuyor en azından). çözebildiğim kadarıyla gerekli manuel ayarlar yapılabiliyor.

video modunda vizörden bakamamak kötü. bir yerde ayarı varsa da bulamadım. çekim esnasında ayna kalktığından zaten olmaz da onun dışında vizörden netliği ayarlayamamak kötü olmuş.

Gönderildi : 31/03/2010 7:40 pm
 Düd
(@dud)

Vizörden netlik çok zor olurdu zaten ya, iyi ekrandan rahat rahat.

Hayırlı olsun ikinize de valla tüm forum Canoncu oldu.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 31/03/2010 8:24 pm
(@uguratilgan)

Dediğin gibi kit lensle gerçekten güzel çekilmez sabit lens şart video çekimi için. Evet dediğin gibi fotoğraf makinası tuttuğunuda hissediyorsun fakat görüntü çok kaliteli ve hoş duruyor ufak tefek yaptığım testlerde. Hayyamdan 1100 $ 'a aldım. Giriş katı soldaki dükkan herkese tavsiye ederim. Her zaman alışveriş yaptığım bir yer zaten.

Gönderildi : 31/03/2010 8:33 pm
(@zepra)

o nikoncuların halini görmeli şimdi. gitsinler hareketsiz fotoğraf çeksinler. 2010'lu yıllara girdik.. 🙂

bir de sd kart aldım. forumda ısınma sorununu düzeltiyorlar dediler diye hızlısı olsun dedim. yalnız pakette class 6 yazıyor, açtım kartın üstünde 10 yazıyor. sevineyim mi bilemedim? zaten kutuların üzerinde yazan şeylerden hızlarını anlamak imkansız gibi bu kartların.

neyse sandisk etreme III, 8 gb, up to 30MB/s/200x olduğunu iddia ediyor bu arkadaş ve mediamarktta 135 tl.

Gönderildi : 31/03/2010 8:41 pm
 Hepa
(@hepa)

Nikon ne ki?! Fotoğraf bile zor çekiyor.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 31/03/2010 9:03 pm
(@enjeksiyon)

o nikoncuların halini görmeli şimdi. gitsinler hareketsiz fotoğraf çeksinler. 2010'lu yıllara girdik.. 🙂

bir de sd kart aldım. forumda ısınma sorununu düzeltiyorlar dediler diye hızlısı olsun dedim. yalnız pakette class 6 yazıyor, açtım kartın üstünde 10 yazıyor. sevineyim mi bilemedim? zaten kutuların üzerinde yazan şeylerden hızlarını anlamak imkansız gibi bu kartların.

neyse sandisk etreme III, 8 gb, up to 30MB/s/200x olduğunu iddia ediyor bu arkadaş ve mediamarktta 135 tl.

Nikon zaten fotograf makinesi! Video kamera değil. O yüzden videoyu sallamıyor. Canon lar video çekmese elimi bile sürmezdim. Fotografta ve lenslerde hala nikon kullanıyorum. Değişmeyecek bu. Canon kötü niyetli ve de bok!

Gönderildi : 31/03/2010 10:47 pm
(@sickman)

Pis kaka, ama işe yarıyor he :).

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 31/03/2010 11:21 pm
(@enjeksiyon)

Yarayacak tabi. Bir sürü para veriyoruz 🙂

Gönderildi : 31/03/2010 11:48 pm
 Düd
(@dud)

Valla Nikon özellikle filmli makinelerde açık ara önde, objektifleri de çok daha kaliteli, amma ve de lakin pahalı ve çeşidi az.

Sayısalda ise Canon hem daha başarılı, hem de fiyat performans oranı çok daha yüksek.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 01/04/2010 12:23 am
(@zepra)

Nikon zaten fotograf makinesi! Video kamera değil. O yüzden videoyu sallamıyor.
fotoğraf makinesi dediğin içine film konan boş bir kutudur ama. canon bir elektronik firması. ve adı fotoğraf makinesi de olsa, video kamera da olsa hatta film kamerası da olsa artık dijital aletler bunlar.

Gönderildi : 01/04/2010 12:24 am
Sayfa 9 / 38
Paylaş: