Mcfly, m42 lens kullanımının 550d ye herhangi bir zararı oldu mu ?
Yok olmadı. Yani niye olsun, nasıl bir zararı sordun anlamadım. Zararlı mı diyorlar?
"Pain is temporary, film is forever."
"You can't stop what's coming."
Cevabın için teşekkür ederim McFly. İnternette dolaşırken 1-2 yerde gördüm, m42 çeviricilerinden dolayı sorun çıkabiliyormuş .Geniş açı lensim olmadığı için (makinayı alırken kit lensi almamıştım) bunu m42 lerle halledebilir miyim diye düşündüm, bu lenslerin 2. elinin nispeten daha ucuz olduğu söyleniyor.
Evet hem uygun hemde sorunsuz, sorun çıkarması için bir sebep yok zaten. Ben aldığımdan beri yaklaşık 6-7 aydır manuel lensler ile kullanıyorum. Geniş açı için 28mm auto/chinon f/2.8 m42 var bende çok memnunum. Açının yeterli olduğu yerlerde kitlensin yerine kullanıyorum çok farkediyor kalitede. 28mm yeterli gelmezse 20mm'ye kadar m42 lensler var.
"Pain is temporary, film is forever."
"You can't stop what's coming."
Teşekkür ederim McFly.
Merhaba. İstanbul'da ucuza nerede bulabilirim 550d'yi? Yanında ne önerebilirsiniz bana?
Arkadaşlar ben bu kamerayı spottan alıcam.
Video çekim ve kurgu esnasında bana eksileri ne olur acaba?
Çünkü yurtdışı olacağı için mecbur 25-50 yerine , 30-60 fps (ntsc) olacak.
Bir sorun teşkil eder mi acaba?
550D dünyanın neresinden satın alırsanız alın hem PAL hem NTSC kayıt yapar. Hiçbir sorunla karşılaşmazsın.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
550D dünyanın neresinden satın alırsanız alın hem PAL hem NTSC kayıt yapar. Hiçbir sorunla karşılaşmazsın.
Çok teşekkür rahatladım. 🙂 Alıyorum o zaman.
Peki bu battery grip hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
http://www.dealextreme.com/p/vertical-external-battery-grip-for-canon-eos-550d-dslr-48444 " onclick="window.open(this.href);return false;
Alanlar gayet memnun görünüyor.
Peki bu battery grip hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
http://www.dealextreme.com/p/vertical-external-battery-grip-for-canon-eos-550d-dslr-48444 " onclick="window.open(this.href);return false;
Alanlar gayet memnun görünüyor.
Aynısını 40 dolara posta dahil getirtebilirsiniz.
http://cgi.ebay.com/Battery-Grip-B2E-Canon-EOS-Rebel-T2i-550D-BG-E8-/220608719553?pt=Batteries_Chargers&hash=item335d4deac1 " onclick="window.open(this.href);return false;
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
dealextrem.com'dan daha ucuz satıyor çok enteresan 🙂
çok teşekkür siparişi verdim.
birde sandisk extreme 16gb aldım , 105 TL ye geliyor kargo dahil.
burada en uygun 151 e bulabildim.
bana bir de 7'' lcd lazım ama lilliput bulamıyorum malesef , 550D sahipleri olarak kullandığınız , önerebileceğiniz bir lcd var mı acaba?
İstanbul'dan internet üzerinden satış yapan güvenilir bir mekan arıyorum. (Ucuz olduğu için İstanbul)Fotografium'u çok duydum. Var mı bilginiz, fikriniz, tavsiyeniz?
Orjinal ve Türkiye garantili mekan olacak. O nedenle spot mağazası istemiyorum.
Kredi kartıyla satış yapan en ucuz yerden alabilirsin. Kredi kartıyla satıp güvenilmez olması çok düşük ihtimal. Bankalar kolay kolay kimseye sanal pos vermiyor. Fotorgafiumda alışveriş yaptım. Güvenilir bir site. Kargo ücreti hakkından fazlaydı sadece
http://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/canon/eos-550d-p40742057/?gclid=COP2tK3tkK4CFYK9zAodjT7_eQ " onclick="window.open(this.href);return false;
burada fiyata göre satan yerler listelenmiş. içeriklerinde farklılılar olabilir.
Ya benim kafama takılan şeylerden biri şu. Sanal Reyonum denilen yer en ucuz mesela. 1450 Canon 550D. Garantili...
Nasıl yani? Niye?