Forum

[Sabit] Canon 550D

568 Gönderi
77 Üyeler
0 Reactions
115.2 K Görüntüleme
(@szgnakr)
Gönderi: 52

hmm teşekkür ederim çabuk cevap için 😉 peki hazır yakalamışken sorayım 🙂 video çekerken sadece vizörden mi görebiliyoruz lcdsindende görebiliyor muyuz

Gönderildi : 06/11/2010 6:24 pm
(@liondance)
Gönderi: 0

Rica ederim.. Video çekerken sadece lcd ekrandan görebiliyorsun. Sadece fotoğraf çekerken vizör devreye giriyo.

Gönderildi : 06/11/2010 8:56 pm
(@mcfly)

4gb karta 12 dakikadan fazla HD kayıt yapılmaz bir düzeltme yapayım.

"Pain is temporary, film is forever."
"You can't stop what's coming."

Gönderildi : 07/11/2010 2:53 pm
(@zuuaa)

bir ara Ankara'da toplaşılıp makine kullanımı hakkında bilgi alışverişinde bulunulacaktı izmir de yok mu kimse:) ben yeni aldım fakat bişeyden çakmıyorum zoom in-out yapınca iso otomatik olarak çalışıyor sanırım çatır çatır ses geliyor 🙂 bi de yüklü sürümü öğrenmek için ne yapmak gerek? bilgisayara bağlamak lazım herhalde focus yapıyorum zoom yapıyorum onların sesini de alıyor sinir oldum 👿

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 09/11/2010 12:45 pm
(@desperado28)

zuaa aynı sorunları sende yaşıyorsun kullanma klavuzu varsa çok rahat öğrenırsın.
Ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsin.Bildiğim kadarıyla izah ederim sana

Gönderildi : 12/11/2010 9:19 pm
(@sataman)

Merhaba arkadaşlar.

Bu siteyi 2 yıldır izliyorum.İnternette kısa film konusunda bu kadar samimi bigi paylaşımını görmedim.
Birkaç arkadaş varki ,kendilerini hakikaten tebrik ederim.Her soruya doğru ve mantıklı cevaplar veriyorlar.
Bende kısa film ile ilgileniyorum,çekiyor ve yarışmalara yolluyorum.HV30 sattım ve geçen hafta 550d aldım.Doğubanktan 550d 18-55 kit + canon f 50 mm 1.8 II 1800 / 12 fiyatına aldım.Şİmdi çözmeye çalışıyorum.Bu site tek dayanağım.Sitedeki tüm arkadaşlara yazılarından dolayı teşekkür ederim.

Ekipman : 550d + 18-55
f 50 mm 1.8
sandisk 16 mb
slık 450 trıpot
rode orj. boom
rode microfon
omuz aparatı
premier program

Gönderildi : 10/12/2010 7:46 pm
(@kokostarist)

550d ye taktığım, rode ntg-2 mikrofonum var. Ama aşırı cızırtı yapıyor. Kabloyu hazır almadım yaptırdım. Yani hv30 ile kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Mikrofonu götürdüm test ettiler. Bir problem göremedik. KAblodan mıdır? Yoksa 550d ye direk girince böylemi olur? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Gönderildi : 14/12/2010 4:36 am
(@anilcagin)

550d ye direk girince böyle olur.
forumda acg sorunu diye aratırsan çözümü var 🙂

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 14/12/2010 4:39 am
(@kokostarist)

Forumda pek birşey cıkmadı, yada ben bulamadım.
Bulduklarım harici kayıdı çözüm gösteriyor başka bir yol yok mu?

Gönderildi : 16/12/2010 5:17 am
(@anilcagin)

Forumda pek birşey cıkmadı, yada ben bulamadım.
Bulduklarım harici kayıdı çözüm gösteriyor başka bir yol yok mu?

http://ebseyapim.blogspot.com/2010/08/canon-550d-t2i-auto-gain-control-agc.html " onclick="window.open(this.href);return false;

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 16/12/2010 7:17 am
(@memetemin)
Gönderi: 69

firmware update edicem daha önce yapan varmı? 1.09 çıkmış bendeki 1.06 idi...

[email protected]
http://www.filmefekt.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 18/12/2010 2:03 am
(@memetemin)
Gönderi: 69

Kurdum sorun yok lakin bakıp bakıp göremedim değişen birşey de yok :(...

[email protected]
http://www.filmefekt.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 18/12/2010 2:35 am
(@kabuss_1)

Sonunda uzun zamandır beklediğim 550D ye kavuştum. birkaç gündür test çekimleri yapıyorum ve sonuçlar inanılmaz derecede harika. gündüz çekimlerinde zaten ışık vs de sorun olmuyor ama gece çekimlerindeki performans inanılmaz derecede harika. lens olarak canon 50 mm f.18 kullanıyorum. bilgisayarda premier cs5 te önizlemede takılma vs olmadan rahatça işlem yapılabiliyor lakin export süresi çok uzun en son 30 saniye lik bir görüntüyü yarım saatte export etti. Bunun dışında çok güzel bir makina almayı düşünenler varsa bu modelde tereddüt etmesinler. belki de bu modelin en büyük sorunu agc fakat harici bir mikrofon kullanacağım için bu benim için bir sorun oluşturmayacak. genel olarak böyle. bir kaç güne kadar gece ve gündüz çewkimlerini ayrı olarak yayınlayacağım.

http://www.minyaturyapim.com

Flycam Nano Önizleme ve Test Videosu

Gönderildi : 05/01/2011 12:31 am
(@sickman)

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 05/01/2011 12:51 am
(@kabuss_1)

Teşekkürler.

http://www.minyaturyapim.com