30 5,6 ıso autod+ olarak gozukuyor daha once ısoyu ayarlamaya çalıştıgımda ayarlayamıyordum şimdi sureklı ayarlanabılır durumda goruntude bıraz camur gıbı duruyor kıtlensdendır herhalde diayframı otomatige aldımı acaba bilmiyorum.bilmeyınce kotu oluyor
desperado ankardaysan ben gitmeden buluşalım anlatayım istersen birraz eğer uygun zamanın olursa...
olur buluşalım boş zamnım var.özelden mesaj atarsan ne yapacagımıza karar verırız.
Ankarada ben de yardımcı olabilirim hafta içi akşam kızılay yada tunalıda buluşabiliriz.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
hafta içi hafta sonu ne zaman musait olursan ozaman olabilir.özelden mesaj attım zaten..herşey için şimidden teşekkurler herkese yardımlarınızdan dolayı
arkadaşlar video çekim modnu tam otomatiğe nasıl alıyoruz.ısoyu otomatik alsın dıyaframı otomagıe alsın estantane hıznı oyomatıgıe almasını istıyorum.nasıl yapacam.yardım edebılırmısınız
arkadaşlar video çekim modnu tam otomatiğe nasıl alıyoruz.ısoyu otomatik alsın dıyaframı otomagıe alsın estantane hıznı oyomatıgıe almasını istıyorum.nasıl yapacam.yardım edebılırmısınız
Sol üstteki çemberden yeşil kare sembolünü seçerek.
❓
çözümledim elle pozlamadan otomatik pozlmaya alınca olay çözüldü.elle çekim ıso ayarlaını ayarlamak zor.kafanızı şişrdiğim için üzgünüm
Ankarada ben de yardımcı olabilirim hafta içi akşam kızılay yada tunalıda buluşabiliriz.
o zaman hep beraber bilgi paylaşımı yapalım ..Ankara 550 d ciler:D
ankara başlığından devam edelim uygun zaman ayarlama için?
Video Modunda ayarlar.
İso değiştirme:
Makinaya üstten baktığınızda üzerinde iso yazan bir tuş var rec düğmesine basmadan önce 1 kere basarsanız iso ayarları açılıyor. Tekerleği sağa sola doğru çevirince artıp azalıyor 200'ün altına getirince otomatik ayarlara dönüyor.
Perde hızı değiştirme:
Kamera modunda tekerleği sağa sola çevirerek ayarlanıyor.
Diyafram değiştirme :
Rec tuşunun altında üzerinde av yazan ve +- işareti olan düğmeye basılı tutup sağa sola çevirerek değiştirebilirsiniz.
Diğer ayarlar menüden yapılıyor. Bu aralar biraz yoğunum rahatlatyınca fotograflı kapsamlı bir kullanım klavuzu hazırlar koyarım yada vidyo koyarım.
Edit: Daha önce açıklanmış kusura bakmayın.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
en son bitanede ben alıcam d 90 sıkıldım 3ccd cmos
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
en son bitanede ben alıcam d 90 sıkıldım 3ccd cmos
D90 fotografda gösterdiği başarımı video özelliklerinde gösteremiyor. Bilginize.
Arkadaşlar bır konu hakkında birşey soracaktım ben canon 550 d ile elle çekım yaptım trıpod daha almadım.Yanlız şu sorun dıkkatımı çekıyor araçlar hızlı bır şekılde ılerllerken bazen arada kesık kesık ılerlemeler oluyor elle cektıgımız içinmi? birde hafıza kartım sandısk extreme 10 class kartla alakalı deıl elle cektıgımden dolayımı böle oluyor yoksa pcm yetersızmı yoksa makınedemı problem var bılennız varsa yardımcı olurmusunuz yakın planlarlda bır problem yok uzaktan kıtlenesle çekım yaptıgımda hızlı araclar hızlı nesnelerde oluyor
ilerlemeler derken fotografmakıesınde ızledıgımızede takılma yok pcye attıktan sonra pcde ızlerken böle
desperado videodaki takılmaların sebebi video değil de bilgisayar olabilir. Sistemin yetersiz kalıyor belli ki..