Forum

[Sabit] Canon 550D

568 Gönderi
77 Üyeler
0 Reactions
115.2 K Görüntüleme
(@anilcagin)
Gönderi: 0

Şimdi ne iş yapacağını kestiremediğim için ses için bi öneride bulunmak zor. Kısa film, reklam filmi, belgesel, uzun metraj, tanıtım, konser? 8 aa ile çalışan taşınabilen 8 kanallı mixerler mevcut 600-800 usd arası 100-500 usd arası kendinden mikrofonlu ses kaydedicileri var mesela.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 15/07/2010 8:04 pm
(@desperado28)

anıl kısa film yapmayı dusunuyorum.Amatör olarak gene keza klip çekmek veya reklam filmi yapabilmek için ama en dogrusu bu işe başlayıp kendimi geliştirmek ve iyi sonuclar alabilmek her ınsaın ıddası oldugu gibi benimde nacizene var.Bu işi öğrenip doğru yolda mutevazi şekilde ilerlemek istiyorum.Amaç şimdilik amatörlükten kurtulup daha iyi işler yapabılecek kıvama gelmek ama çok zengın bir ailenın cocugu deılım.kendı bır yıllık bırkımım bu 1yılıdır istiyorum ama malzemem olmadıgı için yapamıyorum.her sekılde herzaman teknolojı ılerlıyoyor.artık karar kıldım ve 550 d benım için uygun oldugunu düşündüm ve umarımda öledir.

Gönderildi : 15/07/2010 8:10 pm
(@desperado28)

cümle düşüklüğü için özürdilerim.hızlı ve imla kurallarını pek becerebildiğim söylenemez.Bilgilerin için gerçekten saol msn adresimi verdim gerisi sana kalmıs başının etini çok yemem :)) espiri tabi

Gönderildi : 15/07/2010 8:12 pm
(@kezzap)
Admin

anıl kısa film yapmayı dusunuyorum.Amatör olarak gene keza klip çekmek veya reklam filmi yapabilmek için ama en dogrusu bu işe başlayıp kendimi geliştirmek ve iyi sonuclar alabilmek her ınsaın ıddası oldugu gibi benimde nacizene var.Bu işi öğrenip doğru yolda mutevazi şekilde ilerlemek istiyorum.Amaç şimdilik amatörlükten kurtulup daha iyi işler yapabılecek kıvama gelmek ama çok zengın bir ailenın cocugu deılım.kendı bır yıllık bırkımım bu 1yılıdır istiyorum ama malzemem olmadıgı için yapamıyorum.her sekılde herzaman teknolojı ılerlıyoyor.artık karar kıldım ve 550 d benım için uygun oldugunu düşündüm ve umarımda öledir.
Aldığın HDslr iyi.
Artık kendini geliştirme ve bol deneme yapma zamanın geldi.

Gönderildi : 15/07/2010 8:12 pm
(@desperado28)

bu oto navigasyon aletleri canon 550dye bağlayabiliniyormu ? 480 pixsel verdiğne göre böle bir alet işimizii görüyormu oluyormu yani

Gönderildi : 15/07/2010 8:58 pm
(@anilcagin)

Aletin üzerinde HDMI girişi varsa neden olmasın.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 15/07/2010 9:14 pm
(@desperado28)

Canon EOS 550D, 1.0.6 versiyonu ile gelmişti. Bu model için 1.0.8 versiyon Firmware dosyası Canon�n sitesinde yayınlandı. Firmware ilk bakışta video çekimlerinde focus esnasında diyaframın hareketi ile ilgili olan bir sorunun çözümünü sağlıyor.

Gönderildi : 16/07/2010 11:14 am
(@desperado28)

http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eosdigital7/firmware.html " onclick="window.open(this.href);return false; burda linki var

Gönderildi : 16/07/2010 11:15 am
(@anilcagin)

Ya 550d almak üzere olunca bir insan , kötülüklerini daha ön plana cıkarıyor. Isınma sorunu felan halledilir kartla dedik de Kadir abinin z-finder olayını nası yapcaz 😀 adam haklı ama illa handy slr mı alcaz ya da lcd ekran . Yoksa o kadar büyük bir sorun değil mi bu ? Bir de videoyu izlemeyenler için
http://vimeo.com/10770353 " onclick="window.open(this.href);return false;

http://flipbac.com/ " onclick="window.open(this.href);return false; 😛

Gönderildi : 19/07/2010 8:56 am
(@mb1976)
Gönderi: 7

Eğer ufak bi netbookunuz varsa onu makinanın yanına falan sabitleyebilirseniz usbden bağlayıp eos utilityden bakarak kayıt yapabilirsiniz.Sabit tripod kullandığınız zamanlarda yanda bi masada laptopunuzla ayarları yaparsanız rengi,kontrastı,dinamik oranı canlı canlı görme açısından çok yardımcı olan bişey.Ama ekranda çok akıcı bi görüntü olmuyor ve sadece karta kaydediyor.

Gönderildi : 19/07/2010 9:56 pm
(@desperado28)

Anlamadığım şu her hangi bi lcd monitere bağlayabiloyormuyuz yoksa illa hdmi girişli bir lcd mı olmak zorunda orasını pek algılıyamadım.hdmi bulamadım ben bunu nasıl çözümliyecem bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

Gönderildi : 20/07/2010 10:12 pm
(@exxexeex)

Arkadaşlar ürünün kitapçığında minimum "kalite (6) sdhc kart" kullanılmalı diyor; biraz araştırdım internette; herkes başka başka kartlar hakkında iyi ve kötü yorumlar yapıyor. Aklım karmançurman oldu. Hali hazırda maksimum süre ve performans ile video çekimi yapabilen arkadaşlar varsa hangi kartı kullandıklarını söyleyebilirler mi acaba?

la vita é bella

Gönderildi : 21/07/2010 8:06 am
(@mcfly)

Sandisk extreme III sdhc class 6, sorunsuz. Kafan rahat olsun istersen diğer kartlara göre biraz fazla ödeyip bundan al. 8gb modeli var bende Sirkeci'den 70 liraya almıştım. Video dosyasının dakikası 330mb/sn tuttuğundan 24dk kayıt yapabiliyorsun 8gb karta. Yetmez dersen 16gb'lığı da var.

"Pain is temporary, film is forever."
"You can't stop what's coming."

Gönderildi : 21/07/2010 3:20 pm
(@aykutkaragol)

Arkadaşlar ürünün kitapçığında minimum "kalite (6) sdhc kart" kullanılmalı diyor; biraz araştırdım internette; herkes başka başka kartlar hakkında iyi ve kötü yorumlar yapıyor. Aklım karmançurman oldu. Hali hazırda maksimum süre ve performans ile video çekimi yapabilen arkadaşlar varsa hangi kartı kullandıklarını söyleyebilirler mi acaba?
Sandisk extreme III sdhc class 10 al, sakın başka birşey alma. Tecrübeyle sabit 😉

Gönderildi : 21/07/2010 9:02 pm
(@karatasa)

Arkadaşlar neden Sandisk Extreme diyorsunuz, nedir bu ürünü bu kadar özel kılan?

Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Diğer hafıza kartlarında olmayan Sandisk'te olan nedir?

Ayrıca Extreme III Class 10 olmasının ne gibi bir faydası var? Video için Class 6 yeterli değil mi?

Gönderildi : 21/07/2010 9:08 pm
Sayfa 19 / 38
Paylaş: