fcakir çok teşekkur ediyorum allah razı olsun fazla bır butçem yok onun için sordum yanlış yapmak ıstemıyorum.Tum hayallerım yıkılrdı bılgılerın için çok saol şukranlarımı sunuyorum sana canon 550 d rahatlıkla alabılırım.
Haftada bir iki tane sattırıyoruz maaşallah :).
Ticari piyasa açık arkadaşlar varsa ucuz satabilen hemen gelsin açsın dükkanı :). Ama kira alırız ona göre ahaha. Canon'dan sertifika vericeklermiş bize.
Canon 550D ile kendi satışlarınıda baltaladı gibi bi his var içimde yeni seride bi takım geriye gidişler olabilir. Benzer bir durum zamanında Sony r1 ile yaşamıştı DSLR satışları düşmüşdü dünya genelinde üretimden kaldırdılar. 550Dninde başına böyle bişey gelmesinden korkuyorum.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
550d'yi aldım ama laptopda videoları izleyemiyorum..görüntü takılıyor,ses geliyor..vlc,wmp denedm..bunun için ayrı bi program mı yüklemeliyim?yoksa laptop'un ardiskini mi boşaltmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.
550d'yi aldım ama laptopda videoları izleyemiyorum..görüntü takılıyor,ses geliyor..vlc,wmp denedm..bunun için ayrı bi program mı yüklemeliyim?yoksa laptop'un ardiskini mi boşaltmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopun ekran kartının HD videolara uyumlu olmama durumu var. Harddisk sorunu olmadığını düşünüyorum.
Ekran kartınızın modelini yazabilirseniz yardımcı olabilirim.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
ardiskin aynası sorunlu bence ondan takılıyor içini açıp temizlemen lazım camsil ile
Çok eğlenceli bi öneri olmuş umarım kimse dikkate almaz 🙂
Ya 550d almak üzere olunca bir insan , kötülüklerini daha ön plana cıkarıyor. Isınma sorunu felan halledilir kartla dedik de Kadir abinin z-finder olayını nası yapcaz 😀 adam haklı ama illa handy slr mı alcaz ya da lcd ekran . Yoksa o kadar büyük bir sorun değil mi bu ? Bir de videoyu izlemeyenler için
http://vimeo.com/10770353 " onclick="window.open(this.href);return false;
Merhaba.
Hv30 sattım ve canon 550d alacağım.Bu aletin yanında ,kısa film çekmek için,olmazsa olmaz neleri almam gerekir ve fiyatları nedir.İstanbul dayım,trıpot,boom ve microfonum var.İlginize teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar canon eos 550 d için hd lcd monitör aparatlarıyla birlikte nerden ne kadara alabiliriz.Alıp kullanan arkadaşlar linkini veya adresini bilen varsa bu konu hakkında yardımcı olabilirmi.Ankarada bulabilecğimiz bir yer varmı.Bu konu hakkında yardım ederseni sevinirim
550D HDMI çıkışından 1080p görüntü vermiyor o nedenle herhangi bir 6-7 inçlik monitör işini görür. Ankarada oto müziksistemleri satan yerlerden alabilirsin ama aküye bağlaman gerekicek. Profesyonel HD monitörler 700 usd den başlıyor sinema için olanları birde sonynin kendinden akülü bir modeli var ama nerde satılır bilemiyorum. Maltepe mazarında bu işi yapan adamlar var makineyi götürüp test edebilirsin.
anilcagin sen 550d ye monitör bagladınmı ? bağladığın monitör nedir.nasıl bir görüntü alabildin ? merak ediyorum.bunun video seklı varmıdır.izleyebılecegımız görebılecegımız.kafamızda soru işaretlerı kalmayacak sekılde.tum dlsr makınlerde bu cozunurluktmeı verıyor 7d veya 5d mark 2 de demi aynı yoksa sadce 550 d ile ilgilimi merak ettiğim goruntu alabılecekmıyımız alırsak nasıl bılmıyorum.kısıtlı ımkanlar yuzunden elımız kolumuz baglanıyor.monitöre baglamak sart galıba çekım yapamayız yoksa..mıkrofon işini nasıl çözdün onuda merak edıyorum.video tarzında veya resımlı anlatım tarzında bılgı verebılırmısın.veya arkadaşlar yardımcı olabılırmısınız.şimdiden anil sana ve herkese teşşekkur ediyorum.bilgilerinizi bekliyorum.sebeb şu 3 bınliralık bır butcem soz konusu yanlış yapacak luksum yok herkesden anlayıs beklıyorum.saygılarla
Liliput marka bi monitör bağladım 7'' lik aldığım görüntü Makinenin kendi LCD ekranından daha kötü ama açısı değiştirilebildiği için ne çektiğini görmeni sağlıyor çok şey beklememen lazım. Dersenki kaliteli bişey olsun İKAN ve MARSHALL şu an ünlü yönetmenlerin DSLR filming için kullandığı markalar. Fiyatları 700-1000 dolar arası değişir. nette videosu olması lazım liliput'un ben amazondan ikiyüzküsur dolara almışdım.
Mikrofon işini ben çözmedim sitede biyerde var çözümü yanlış hatırlamıyosam mikrofon girişine 2 li giriş takıp birine mikrofonu öbürüne yüksek frekans ses veren bir mp3 takıyordun sonra bilgisayarda mp3 ün takılı olduğu kanalı siliyorsun. Bence harici ses kayıt cihazı en doğrusu misal koşan bir çifti 25 mt uzaktan çekiceksin kablomu çekersin 25 metrelik en temizi seskayıt cihazı.
anladım çok teşekkurderım anıl bılgın için mail adresı kullanıyorsan senden fıkır alış verışınde bulunmka ısterı[email protected] tabı eklemek ıstersen sana kalmıs.en azından sorunu o şekılde cozuluyorsa 480 pikselde az deıl en azından ne cektıgımızı görmmızı sağlar dedıgın gıbı.yani bu butçye bu cıllop gıbı gıdr manasında ses için çözümü okudum videoyuda ızledım.daha kullanamadım.ayın 1 de alıyorum tum malzemeri.öle cok tesekkurler