Arkadaşlar 550d ye iki tane picture style indirdim.(technicolor ve marvels cine) Bir sürü yerde yüklemesini okudum. Oos utility nin son versiyonu kurulu. Kurulumlarda yazılı olduğu gibi usb kablo ile makineyi bilgisayara bağlıyorum.Shooting menuye giiyorum.Ama user defined modu video modundayken pasif.Yani basılmıyor. Kameradan modu P veya M ye getirdiğim zaman user defineda basılıyor ve picture style ları yükleyebiliyorum.Kamerayı açıncada P ve M modunda cine style lar gözüküyor.Video modunda ise gözükmüyor. User def. gözüküyor. Bu işi nasıl çözücem? Şimdiden sağolun....
En son foto modunda seçtiğiniz picture style videoya geçtiğinde geçerli olarak kalmıyor mu? Yani technicolor fotoğraf çektikten sonra hiçbir değişiklik yapmadan video moduna geçince technicolor olarak çekmiyor mu?
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Hayır geçmiyor.P modunda user def.1 cine marvels yazarken hiç bir değişiklik yapmadan video moduna alınca user def.1 standard yazıyor.
Video modundayken Menuye bas. Picture styles kısmına git ve user defined style'ın üzerine gel ve Disp düğmesine bas. Burada sharpness vb ayarlar var. Set'e basıp buradan seçebilirsin.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
İlginize teşekkürler. Sorun çözüldü.