Forum

Canon 550D Alıcam yardım

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
2,039 Görüntüleme
(@ozgurrock)
Gönderi: 46
Başlığı açan

merhaba arkadaşlar yarın canon 550d alacam video çekimleri için... yanında hafıza kartı olarak ne almam gerekiyor..birde video çekimlerinin kesintisis en az 29 dk sürmesini istiyorum bu mümkünmüdür.bazı arkadaşlar 12 dk lık çekimlerde video çekimi duruyor diye yorumlarda bulunmuşlar buda kafamı karıştırdı..yardımcı olursanız sevinirim

Gönderildi : 13/10/2010 6:10 am
(@exxexeex)
Gönderi: 0

Class 8 ya da 10 olmasına dikkat et video çekimi için. Kesintisiz 29 dakika gibi kati bir süre istemenin muhakkak bir sebebi vardır ama inan nedir merak ettim :). Ha kesilip kesilmediğini soruyorsan kimisinde kesiliyor kimisinde kesilmiyor anladığım kadarıyla. Class 10 öneririm; boyutu sana kalmış .

la vita é bella

Gönderildi : 13/10/2010 7:55 am
(@ozgurrock)
Başlığı açan

ben aslında tv de yayınlacak bir magazin live programı çekecem ünlü sanatcılarla röportajlar falan olacak her hafta 3 degişik tarzda sanatcının evine konuk olacagız..ve her sanatcıyla yaklaşık 15 dakika röportaj yapılacak..29 dk olayını öyüzden sordum birde merakettigim birşey acaba canonla bu tarz bir program çekile bilirmi yada başka bir kameramı almalıyım... canon 550d fiyatlarına yakın başka kamera önerileriniz olursa onuda dikkate almak isterim..

Gönderildi : 13/10/2010 9:22 am
(@serkanyavuz)
Gönderi: 0

DSLR lar televizyon için uygun makinaler değiller ama fiyatının düşük olmasından dolayı kullanılabilir tabi düşük bütçeli işlerde.Kart olarak 30mb/s lik kartları kullan yoksa uzun süreli çekimlerde problem yaşarsın.Ki yine de 29 dakika ya gerek yok bence 🙂

Vimeo : http://vimeo.com/user4550668" onclick="window.open(this.href);return false;
Flickr : http://www.flickr.com/photos/serkanyavuz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 13/10/2010 12:43 pm
(@ozgurrock)
Başlığı açan

cevaplar için tşk ederim peki kamera olarak ne önerirsiniz

Gönderildi : 13/10/2010 3:37 pm
Paylaş: