Forum

Canon 550 D'ye monitör bağlanabilinirmi ?

9 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
3,277 Görüntüleme
(@desperado28)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Arkadaşlar başlı'ğı nerde açağımı bulamadım.Canon 550 d'ye harici monitör bağlanabiliniyormu ? Bağlanıyorsa nasıl bir aparatla bağlanıyor.Bilgilendirrseniz sevinirim.

Gönderildi : 02/07/2010 4:27 pm
(@anilcagin)

Bağlanabiliyor HDMI çıkışı var ama 480p çıkış veriyor ben bağlamadım bağlayanların yalancısıyım.

http://cheesycam.com/?p=215 " onclick="window.open(this.href);return false; burda 550 D ye takılabilecek herçeyi takmışlar siteyi incelersen epeyce bi ufkun açılır.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 02/07/2010 5:17 pm
(@trackless)

AV'den, bir dükkanın deposundan çıkarttıgım 50 liralık, 6.8 inch bir monitöre çıkıyorum, siyah beyaza düşmesi yetiyor benim için, üstelik 1 amper 12 V aküyle 6 saat açık kalıyor.
arada ki aparat sayesinde fig rig harici, sabit bir monitöre de çıkabiliyorum,
http://www.hepsiburada.com/Liste/atlanta-atl-2000-kablosuz-ses-ve-goruntu-aktarici/ProductDetails.aspx?productId=evatlantaatl2000&categoryId=17343 " onclick="window.open(this.href);return false;

ikinci monitör için şu şekilde bir çözümle kablo derdinden kurtulacağım herhalde.

Gönderildi : 28/08/2010 1:30 pm
(@anilcagin)

[quote=ikinci monitör için şu şekilde bir çözümle kablo derdinden kurtulacağım herhalde.

Kurtulabileceğini sanmıyorum linkini verdiğin reciver ve transmitter batarya ile çalışmıyor

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 28/08/2010 4:04 pm
(@trackless)

Aküye bağlarsın,
Ama bu model zaten scartlıymış lale jak lazım, bir de scart dönüştürücü taşımayayım.
Sirkeci'de şahin usta diye biri üstüdnde bataryalı yapıyormuş, temiz görüntü için bir sürü kriter var 5.8 ghz olması şartmış misal. Araştırıcaz bakalım.

Gönderildi : 28/08/2010 5:18 pm
(@mecayonur)

Kaıdköyde 70 liraya aldım next and nexstar markasını ve gayet güzel kullanıyorum batarya takıp. hem 60 d hemde 5D mark II de 😉

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 22/04/2011 2:56 pm
(@fulgura)

Portatif monitör mü istediğinizi belirtmemişsiniz. Yoksa harici monitör elbette bağlanıyor. Hem sabit analog monitör hem de netbook'a videocapture kartıyla bağladık ve sonuç güzel.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

Gönderildi : 31/05/2011 1:00 am
(@rec35)

Kaıdköyde 70 liraya aldım next and nexstar markasını ve gayet güzel kullanıyorum batarya takıp. hem 60 d hemde 5D mark II de 😉

hdmi girişi ile mi ?

Gönderildi : 28/01/2012 2:43 am
(@kykgm)

hdmi girişi ile mi ?

:-)))

Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.

^^KYKGM^^

Gönderildi : 28/01/2012 2:34 pm
Paylaş: