arkadaşlar 550d kullanıyorum. bir süredir makinada daha önce olmayan bir sorun çıktı. makina 30 sn - 1 dk içerisinde otomatik kapanma sinyali vererek kapanıyor. arka arkaya tekrar kayda girdiğimde düzeliyor. bazen 2-3 defa arka arkaya hatayı tekrar ettiği de oluyor. acaba sorun nedir nasıl çözülür.
kapanma derken off durumuna dusup kendini mi kapatıyor yoksa makina acık kalıyor ama video cekme işlemini mi durduruyor
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
makina acık kalıyor ama video cekme işlemini durduruyor. ve ekranda yazıyor video modundan çıktı diye
class 10 kart kullanmanız lazım - lutfen deneyin ve bu konuda cok fazla bilgi, ipucu var.
Kartınız zeten class 10 ise kartınızda arıza vardır, kartınızı bilgisayar ortamında tam olarak formatlayın, yine olmuyorsa yeni kart satın almanız çözüm olacaktır.
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
teşekkür ederim. kartım class 10 fakat virüs kapmış biçimlendirince sorun ortadan kalktı. tavsiyeniz için teşekkürler.
biz teşekkur ederiz efedim :)))
şikayetlerinizi forumumuza memnuniyetinizi dostlarınıza anlatınız :)))
işte bu..
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^