Adobe premiere 2.0 sony TRV355E kameramı tanımıyor. Tanıdağı içinde CAPTURE özelliğini açtığımda kamera görüntüsü ekranda görünmüyor. Ayar kısmında kameralar var ama TRV355E yok lütfen yardım edin.
senin kameranın durumunu bilemicem ama benim kamerada usb bağlantısı yapınca abobe premiere 2.0 kamerayı görmüyor.eğer sen de usb bağlantısı yapıyorsan ondan kaynaklanıyor olabilir.
...murat...
Arkadaşlar firewire IEEE 1394 kartı sorunumu çözermi? O zaman kamera tanınırmı? Teşekkürler
evet çözer... tabi birde pinleri uygun olan kablo alman lazım...
6pin-6pin
6pin-4pin
4pin-4pin
diye çeşitleri var.. bağlantı tiplerine göre değişiyor.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
mmm bi düzeltme yapmam gerekiyor... araştırdım birazda bu kamera digital 8 miş... bu kamera ile firewire den capture rüya olur.
composit yada s-video girişi olan ucuz bir tv kartı işini görür... yada vivo özellikli bir ekran kartı edinmen gerekiyor... zira bu özellikteki ekran kartları kendilerine özel bir yazılımla capture yapabiliyor.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
hi-8 ise
capture lazım 🙁
tv kartı, capture kartı gibi bişey işini görür
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
D8 kamera IEE1394 te neden sorun çıkarsın ki böyle bir sıkıntı olabilirmi?
d-8 bildigim kadaryıla firewire ile aktarılır
d-8 çekildiyse ama hi-8 ise aktarılmaz
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
Adobe premiere 2.0 sony TRV355E kameramı tanımıyor. Tanıdağı içinde CAPTURE özelliğini açtığımda kamera görüntüsü ekranda görünmüyor. Ayar kısmında kameralar var ama TRV355E yok lütfen yardım edin.