Arkadaşlar çekim için kamerayı jibe bağlayacam. Kamerada s-video ve av bağlantısı var. fakat monitörüm yok. bilgisayarıma (Acer Aspire 5920) bağlama şansım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. bir diğer sorumda Av kablosuyla projektörden görüntü alabilir miyim?
Laptop için 35-50 TL arası satılan harici USB video-in aparatı almanız gerekli. SOnra capture özelliği olan her program ile kameradan gelen görüntüyü düşün çözünürlüklü olarak izleyebilirsiniz. Kalite beklemeyin. Aynı şekilde projektöre de görüntü verebilirsiniz.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
kamera analog. kaydı kasete yapacağım. bilgisayara sadece jibdeyken görüntü kontrolü için bağlamak istiyorum. görüntü kalitesini etkiler mi?
birde link verirseniz sevinirim sağlıklı bir araştırma olmadı benimkisi
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/s-link-sl-vd203-usb-video-amp-audio-grabber-54391721 " onclick="window.open(this.href);return false;
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/laptop-pc-video-capture-adaptoru-usb-2-0-53302588 " onclick="window.open(this.href);return false;
Kasede yapılan kayıt kalitesi etkilenmez.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Çok teşekkürler.