Forum

Canon 550D için ev yapımı omuzluk!

45 Gönderi
19 Üyeler
0 Reactions
5,014 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan

...........

Gönderildi : 23/07/2010 10:18 pm
(@anilcagin)

Önerilerin için teşekkürler. Fakat bu saydığın aletlerden sadece ses kaydediciyi kullanıyorum.. O yüzden hangi aleti nereye nasıl koyarım bilmiyorum.(senin tarif ettiğin şekilde de geliştirmek mümkün değil, aletleri edinip üzerinde denemek gerekiyor) İlerde bu aletlerden edinirsem (mattebox, followfocus, ekran, akü vs.) omuzluğu o yönde geliştirebilirim tabiki...

Aslında Follow focus için rail sistem adapte etmek gerekiyor ama diğer parçalar için üniversal vida yuvaları yeterli olucaktır. Yaptığınız için çok uğraş verilen zor bi iş olduğunu biliyorum ve ukalalık gibi algılanmasın lütfen yazdıklarım. Sadece bu ülkede bu tarz tasarım ve üretim çalışmaları beni çok mutlu ediyor ve gelişmesi için de ufak da olsa pay sahibi olmak istiyorum. Yurt dışında üretim yapan firmalardan 400-1000 usd arası malitetinin 10 katına satılan aletleri getirtmek koyuyor insana kimi zaman.

http://cheesycam.com/a-s-s-implants-how-to/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Burda basit bir omuz desteğine nasıl bazı parçaların yerleştirileceğine dair bir video var umarım yardımı olur.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 24/07/2010 2:05 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

........

Gönderildi : 24/07/2010 3:18 pm
(@sickman)

Rize Pazar'da mı yaptırdınız bu aleti.

Rize Pazar'da yaptık bu aleti..

Bravo arkadaşlar. Tornayı silah imalathanesinde falan mı yaptırdınız :). Ananem anlatıyor şöyle böyle diye ama göremedik bir türlü.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 24/07/2010 3:41 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

........

Gönderildi : 24/07/2010 4:45 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

........

Gönderildi : 24/07/2010 4:47 pm
(@anilcagin)

http://indisystem.com/products/ultra_compact
Fiyat 10 numara..
Bu arada FF yapıp satmayı düşünüyorsanız http://www.dfocussystem.com/dfocus.html " onclick="window.open(this.href);return false;
bundan ucuz olmasına özen gösterin..Çünkü DFocus çok kaliteli bir FF ve fiyat performans açısından kusursuz.Memnun olmayan kimse görmedim 🙂
kemalettin hiç bu ff kullanma fırsatın oldumu. Ben de almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 24/07/2010 10:09 pm
(@kokostarist)

sünger giydirmeyi nerden aldın?

Gönderildi : 23/01/2011 7:08 pm
(@opticman)

sünger giydirmeyi nerden aldın?
bende çpk beğendim ve şık gösteriyor değilmi ? 😀 bende onu soracaktım

Gönderildi : 24/01/2011 3:49 am
(@kokostarist)

öğrendim. gidon elciği deniyormuş.

aslında çok daha kullanışlı bir projem var çizimlerini tamamladım. biraz parada bulursam girişicem, bunu halledebilirsemde en iyi ve ucuz diy follow focus u da sunucam.

Gönderildi : 24/01/2011 6:25 am
(@ddogru)
Gönderi: 71

Gayet başarılı gorunuyor,ellerine saglık.Extradan bir monitor takabilmek için bi bölmede eklenırse dört dörtlük sonuclar verecektir diye dusunuyorum.

Double the gun double the fun!

vimeo.com/type2
facebook.com/ddogru11

Gönderildi : 03/02/2011 8:20 pm
(@opticman)

öğrendim. gidon elciği deniyormuş.

aslında çok daha kullanışlı bir projem var çizimlerini tamamladım. biraz parada bulursam girişicem, bunu halledebilirsemde en iyi ve ucuz diy follow focus u da sunucam.
hadı hayırlısı bakalım

Gönderildi : 16/02/2011 2:40 am
(@anonymous)
Başlığı açan

......

Gönderildi : 05/04/2011 2:41 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

.....

Gönderildi : 06/04/2011 2:20 am