160 milyona ev yapımı 100 kilo taşıyabilen şaryo titreşimsizdir ve rayları istenildiği kadr uzatılabilir ciddi olanlar için pazarlık payıda vardır şimdiden teşekkürler cvplarınızı bekliyorum 2-3 gün içinde fotoğraflarıda eklenecektir
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
Beni kaldırmaz o şaryo demek :). Söylediğin kadar iyiyse fiyat da makul da bu kira mı satılık mı. Kira ise yüksek fiyat.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
100 kilo kesin taşıyor gerçi 100 kilonun üzerini hiç denemedim ama büyük ihtimal 160 kiloya kdar taşır çünkü çelik profil ayrıca fiyatı 160 ytl kira deil
Ben almayı düşünüyorm aslında kadir köymeninki kadar iyi mi ki acaba fotolar bi eklensn bkarsın müşterin olurm 🙂 100 e bıraksan bide tam süper olur ehueh 🙂
Harbiden böyle bir sektör gelişse amatör ekipmanları amatör arkadaşlar yapıp satsa bizde kasmadan uygun fiyata satın alsak herkes mutlu olsa ne güzel olurdu.
Fotoları görebilirmiyiz ?
fotolar 2-3 gün içinde eklenecektir hemde set esnasında kullanılırken malesef maliyet olarak çok fazla indirim yapamıyoruz zaten bundan daha ucuzunu bulursanız ben hemen 10 tane sipariş edicem :D:D:D
Ayrıca yakında yine çok ucuza jimmy jipte yapmayı düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa sektöre giricez hem düşük bütçeli filmciler sevinsin hemde biz
hayırlsıı hocam fotoları beklioruz 🙂
foto foto
Don't worry be happy..
Evet sabırsızlıkla hala bekliyoruz:)
*our AC-130 in the air
bak merak ettim şimdi...
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
foto foto
+1
inşaallah hikaye degildir
foto varmi?
160 milyona ev yapımı 100 kilo taşıyabilen şaryo titreşimsizdir ve rayları istenildiği kadr uzatılabilir ciddi olanlar için pazarlık payıda vardır şimdiden teşekkürler cvplarınızı bekliyorum 2-3 gün içinde fotoğraflarıda eklenecektir
Hikaye olmuş bile Tem 28, 2007 atmış o günden beri ses yok sanırım bu topic 4 ay sonra açan tarafından bir mesaj atılır belki.
Don't worry be happy..