Forum

Monitör olarak Portatif DVD Player

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
2,613 Görüntüleme
(@erkayama)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Sinemacı abiler, kardeşler ve dostlar,

Aranızda monitör olarak portatif dvd player kullanmayı deneyen var mı? Varsa nasıl bir kondisyon aldınız? Kamerayı bağlayınca görüntüyü sadece dvd player'a mı veriyor?

Şöyle bir şeyi monitör olarak kullanabiliyor muyuz?
http://www.bestbuy.com/site/sony-9-wide ... 1307700013

Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!

 
Gönderildi : 16/10/2015 2:48 am
(@fulgura)
Gönderiler: 5141
 

Böyle bir şey alacağına 100-120 dolara adam gibi 7 inch monitör alman daha yerinde olmaz mı? Bu rakama çok daha kaliteli monitör de bulabilirsin. Bazı DVD playerlar harici giriş sinyali olarak HD kabul etmiyor zaten.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

 
Gönderildi : 16/10/2015 11:58 am
(@erkayama)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

O ihtimali de düşündüm ama uzun vadede dvd player'a da ihtiyacım var bu ikisi aynı anda arada çıkabilir diye düşünüyorum.
Çok emin değilim ama Yeşim Ustaoğlu'nun araf filminin kamera arkasında böyle bir donanımdan izlediğini görmüştüm belki burada da deneyen vardır diye fikir almak istedim.

Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!

 
Gönderildi : 16/10/2015 3:12 pm
(@kezzap)
Gönderiler: 0
Admin
 

DVD Player'a niye ihtiyacın var abi, bunu ben 5 sene önce düşünüyordum DVD teknolojisi artık ortadan kalktı kalkacak, aldığın DVD çizilir mi, yolda izlerken sarsılır mı bilmem ne. Tablet varken gereksiz bir teknoloji. Onun yerine bir tablet al. Hem film izle hem monitör olarak kullan. Ama monitör olarak kullanacağın tabletin bir özelliği olması gerekiyor. Mesela ben almıştım 7inchlik bir tablet, monitör olarak da kullanayım dedim bir müddet sonra, ama dışarıdan bir alet bağlanamıyor. Mesela klavye falan da bağlayamıyorsun sanırım. Öyle.

 
Gönderildi : 16/10/2015 3:40 pm
Paylaş: