Forum

550d monitör tavsiyesi

13 Gönderi
6 Üyeler
0 Reactions
4,300 Görüntüleme
(@xxtntxx)
Gönderi: 6
Başlığı açan

Bu konu hakkında bir çok konu açılmış yalnız sağlıklı bir bilgi bulamadım. Canon 550D için lcd arıyorum, hdmi girişli aradım fakat "Türkiyede bulman zor kardeşim" dendi. Small Hd'nin fiyatı zaten dillere destan. Peki hdmi girişli olmayan, ama en azından netlemelerde beni fazla yormayacak bir lcd tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Gönderildi : 27/11/2010 11:38 pm
(@opticman)
Gönderi: 0

bak hocam aynı dertten muzdarıpım ve çözumu buldum.
tr de yok ama bulsanda 800 1000 arası fıyatı.
lilliput benim ve bırcok ulkenın tek çözumu ve harıka bır urun. hdmı var vga var hatta bazı modellerı touch panel.
http://cgi.ebay.com/LILLIPUT-7-669GL-70NP-C-VGA-MONITOR-W-DVI-HDMI-INPUT-/260664045153?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3cb0c9ae61#ht_2402wt_905 " onclick="window.open(this.href);return false;
örnek sana

hatta bunların camera kit olarak satılanlarında lcd ye aıt batarya yuvası ve bataryası ile birlikte, kamera baglantısıda var. ebayden LİLLİPUT HDMİ 7" diye aratırsan çoğunu görürsün.

ve son bırsey daha yurt dısından getırtmen gerekecek ve bayramı yenı gectik ve yılbaşıda yaklaşıyor buda demek oluyorki yurt dışından sipaişlerinde 300 euro yada dolara kadar artırıldı. bu limite kadarlık bırşey aldığında gümrük sıkıntısı yaşamadan alabilirsin. yada alıcı gift yazacak kutuya ve fatura 0 gösterecek. yada tanıdık olacak gönderecek yada benim gibi tanıdık bir hostes bulacan dış hatlara uçup duran. kolay gelsin 🙂

Gönderildi : 28/11/2010 1:50 am
(@xxtntxx)
Gönderi: 6
Başlığı açan

Saol gerçekten yardımcı oldun. Keşke benim de bir hostes tanıdığım olsa da ebay'dan falan uğraşmasam hiç bilmediğim işler çünkü bunlar 🙂 Ama bir şekilde bulmam lazım..

Gönderildi : 28/11/2010 5:43 am
(@trackless)

Yakında senin de olur, bütün güzelleri yakışıklıları hostes/host yapıyorlar. Çirkinler de karada kalıyor. Ülke bölünüyor diyorlar.

Gönderildi : 28/11/2010 5:51 am
(@anilcagin)

Kalender benir birçok hostes arkadaşım var ama bu liliput monitorler dükkanda satılan şeyler değil sen arkadaşının monitörü almasını nasıl sağladın kaldığı otele sipariş mi verdirdin?

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 28/11/2010 1:28 pm
(@zuuaa)

kalender kardeş bayramda seyranda yılbaşında 300 dolar 300 euro altı vergiye girmez muhabbeti kalktı yeni mevzuatta öyle bişey yok tamamen gümrüğe takılma şans işi 🙂 takılırsa sanırım yüzde 20 vergisini ödeyip alıyorsun takılmazsa evine kadar geliyor bilgilerinize...

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 28/11/2010 5:09 pm
(@opticman)

abi alet zaten 150 $ yuzde 20 si 30 dolar eder varsın takılsın 45 tl fazla olsun. tr de yokki namussuz biride akıl edip 200$ maletse memlekete sokmayı 300 $ a babasına satar. 🙂 valla siparişi verdim ama henüz gitmedi gitmek üzere. elektronik mağazalarında satılmıyosa yaş iş. ancak gelecek aya kalır çine gidecek 🙂 orda muhtemelen bulur. bulamazsada ebayden alırım artık takılırsada veririz vergisini. yada gift gönderimi ile yırtarım. yılbaşı vs zamanlarda hedıyelere bısey demıyorlarmıs sanırım 😀

Gönderildi : 28/11/2010 10:25 pm
(@zuuaa)

kalender:
yılbaşı vs zamanlarda hedıyelere bısey demıyorlarmıs sanırım 😀

bende diyorum ki yalan oldu o iş:) ayrıca elektronik mağazalarda fiyatı yüksek olur ebay bu iş için biçilmiş kaftan 🙂

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 28/11/2010 11:36 pm
(@opticman)

bende onu diyorum eğer bulamazsa arkadaş istediğimiz fiyattan en kötü ihtimal %20 vergisi ile gümrükten normal yolla alırız ebay sağolsun.

Gönderildi : 29/11/2010 12:34 am
(@uguratilgan)

300€ sınırı sabit oldu arkadaşlar. Yeni çıkan kanun gazetelerde bile yayınlanmıştı. Sürekli alışveriş yapan biri olarakta söyleyebilirim ki , gümrükte takılmaca olayı tamamen kurmaca. Bazen ürünleri bu kadar ucuza almamamız için birileri yazıyor gibi geliyor bana. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Gönderenler sizden çok daha bilgili bu konuda emin olun.

Gönderildi : 29/11/2010 12:47 pm
(@zuuaa)

300€ sınırı sabit oldu arkadaşlar. Yeni çıkan kanun gazetelerde bile yayınlanmıştı. Sürekli alışveriş yapan biri olarakta söyleyebilirim ki , gümrükte takılmaca olayı tamamen kurmaca. Bazen ürünleri bu kadar ucuza almamamız için birileri yazıyor gibi geliyor bana. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Gönderenler sizden çok daha bilgili bu konuda emin olun.

kurmaca mı? ürünler gümrüğe takılmadan geliyor diyorsun yani? bir gün ptt nin gümrük kısmına git ve gör bakalım günde kaç tane kargo açılıyor ve sırada kaç kişi bekliyor ben bu işten para mı kazanıyorum? dileyen yurt dışından kendisine eş bile getirsin banane 😀 yalnızca bakmak ta fayda var http://forum.iyibey.com/guemruek/14923-guencel-guemruek-genelgesi-06-09-2010-a.html " onclick="window.open(this.href);return false;

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 30/11/2010 1:17 am
(@uguratilgan)

Ben bunu sınırı aşan ürünler için söylemedim tabii ki takılıyor. Fakat şuana kadar 15'in üzerinde ürün aldım. Bir kaçı 300 euro sınırınıda aşıyordu. Fakat yinede satıcıların tecrübesi yani düşük fatura yazmaları ve hediye olarak işaretlemelerinden ötürü hep rahatlıkla elime ulaştı.

Gönderildi : 30/11/2010 3:44 pm
(@zuuaa)

Ben bunu sınırı aşan ürünler için söylemedim tabii ki takılıyor. Fakat şuana kadar 15'in üzerinde ürün aldım. Bir kaçı 300 euro sınırınıda aşıyordu. Fakat yinede satıcıların tecrübesi yani düşük fatura yazmaları ve hediye olarak işaretlemelerinden ötürü hep rahatlıkla elime ulaştı.

doğrudur doğrusu da budur şans işi yani kesin geçecek ya da kesin kalacak diye bir söylem kesinlikle olamaz 🙂

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 30/11/2010 7:06 pm
Paylaş: