Forum

Zülfikâr-Bir Mamak ...
 

Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman)

74 Gönderi
25 Üyeler
0 Reactions
14.3 K Görüntüleme
(@pisman-peter)
Gönderi: 30
 

çok samimi,içten;duygular ifadeler iyi işlenmiş ki gece çekimlerindeki kusurları görmedi bile gözüm...yokluklar içinde,imc usulü kotarılması da heyecan verici...tebrik ediyorum,yolu açık olsun!

 
Gönderildi : 31/03/2015 5:11 am
(@homeros)
Gönderi: 0
 

Benim gözümden kaçmış bu film, kendime şaştım. En yoğun çalıştığım döneme denk gelmesiyle alakası olabilir. Her neyse hoş bir şey çıkacağa benziyor, 550D ile de çekilmesi baştan aşağı ayrı bir saygı konusu.

Bir de geçen günkü tartışmada söylemiştim, forumdan kimse (Özellikle eskilerden) hani gelin, bakın, öğrenin veya yardımcı olmak isteyen varsa gelebilir tarzı bir yol izlemiyor demiştim, yanlışımı bir nebze de olsa düzelteyim, sen yazmışsın ara sayfalarda bir yerlerde. Ayrı şehirlerdeyiz ama ben her zaman, hangi konuda olursa olsun yardım etmek isterim.

Fragmanlar hoşuma gitti, filmin genelinde de bu gördüğümüz standart varsa güzel bir iş geliyor demektir.

 
Gönderildi : 31/03/2015 6:25 am
(@paciente)
Gönderi: 2474
 

Fragmanı ilgiyle izlemiştim. Klip bir başka güzel olmuş. Bu arada söz-müzik Fırat Konuşlu yazıyor. İki kere şapka çıkarıyorum. Çok iyi gerçekten.

 
Gönderildi : 31/03/2015 1:05 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Ya işte çok güzel, ama insanın hayatı boyunca bir kere kalkışması gereken bir iş. Sürekli böyle büyüklükte bir prodüksiyonu bu şekilde yapmaya çalışmak zor.
550D iyi kötü elimden geleni yapmaya çalıştım. Benden başka hiç kimse yoktu teknik olarak bilgisi olan ki benimki de sınırlıdır.
Şimdi uğraştırıyor. Eksiklikler kaçınılmaz. Toparlamaya çalışıyoruz eksiklikleri. Yeniden çekeceğiz. Dublaj falan. Olabilecek en iyi hale getireceğiz. Ha olur da destek bulursak, daha geliştirebiliriz tabi.
Bunu standart bir film gibi değil, daha kolektif imece bir ürünün sonucu olarak görmek lazım.
Auteur sineması değil sonuçta yani.

 
Gönderildi : 31/03/2015 3:55 pm
(@sataman)
Gönderi: 0
 

Ellerine sağlık Kezzap.Çok daha daha iyilerine inşallah 🙂

 
Gönderildi : 31/03/2015 8:56 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Kamuoyuna Duyuru (hehe, böyle yapınca da çok tuhaf oluyomuş ama ilgi çeksin. 🙂 )
Biliyorsunuz uzun bir süredir Ferhat Kaygusuz abimle Zülfikar Bir Mamak Hikayesi isminde uzun metraj bir iş yapıyorduk. Beraber yönettik, beraber uğraştık desteklerle birlikte. Ben bu işin teknik kısmıyla ilgili açıklama yapacak olursam insanların kısa film çekmeye bile cesareti olmayan bir kamera ve mikrofonla bu işe giriştim uzun metraj çektim. Yapabileceğimin en iyisini yaptım. Fakat film bir noktadan sonra hepinizin de sayesinde beklentileri aştı, festivalden-vizyondan bahsetmeye başladık. Oysa en başında bir internet dizisi fikriydi. İş bu noktaya gelince benim elimdeki imkanlar ve yeteneklerim, ve de zamanım bu işin ulaştığı noktayı kaldırabilecek durumda değil artık. Sağolsunlar filmimize ilgi duymaya başlayan filmi daha üst mertebelere taşımak isteyen elinde imkanları olan yapımcılar var. Bu noktada bu film daha üst bir mertebeye çıksın diye benim imkanlarımdan başka imkanlara transfer olmak gerekti. Ben de kişisel sebepler yüzünden artık bu projede yer almayacağım.
Bu nedenle şu anda açıkladığım üzere filmin bütün hakları zaten hikayenin de sahibi olan, filmin neredeyse her şeyini yapmış Ferhat Kaygusuz'a ait olacak. Filmin eksik yerleri tamamlanacak, daha iyi imkanlarla daha iyi sonuçlara ulaşacak.
Benimse bu filmle ilgili yapacağım son şey, bize Kardeş Türküler grubunun vermiş olduğu bir şarkı var, görüntülerle bir tanıtım klibi hazırlamak olacak.
Onun dışında Zülfikar'la hiçbir ilişkim kalmıyor, hiçbir hak talep etmeyeceğim. Geri kalan hiçbir şeyi üzerinde emeğim olmayacak. Böylesinin olması gereken olduğunu yürekten düşünüyorum.
Ben yine internet ortamı için, irili ufaklı kısa filmler çekmeye devam edeceğim.
Herkesin, özellikle Zülfikar'a emek vermiş herkesin yolu açık olsun. Umarım her şey diledikleri gibi olur.

 
Gönderildi : 18/04/2015 8:55 pm
(@sentetix)
Gönderi: 391
 

haydaaa!

Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta

 
Gönderildi : 18/04/2015 11:55 pm
(@halostendap)
Gönderi: 4108
 

abi hayrola?

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 19/04/2015 1:04 am
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Okuduğunuz gibi işte.

 
Gönderildi : 19/04/2015 1:35 am
(@sentetix)
Gönderi: 391
 

bir işi değerli kılan kişilerin içindeki hevestir istektir. Çok prodüksiyonlu oluşu sözde usta ellerde tekrar revize edilmesi o işi değerli kılmaz. Açık şekilde duruşu belli olan bir projenin bu duruma düşmesi gerçekten üzdü beni. Sağlık olsun diyelim. Biz senin ürettiğin çalışmalardan izlemeye devam ederiz kezzap.

Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta

 
Gönderildi : 19/04/2015 1:47 am
(@halostendap)
Gönderi: 4108
 

şurada bi kısa film çekiyorum çekmeye çalışıyorum, kendi çocuğum gibi seviyorum, düşünüyorum, senin bu uzun metraj işinle ilgili duygularını düşünemem bile, o yüzden çok anlam veremedim ama tabi ki okuduğumuz gibi işte sonuç olarak...

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 19/04/2015 1:53 am
(@anonymous)
Gönderi: 0
 

Üzücü oldu, yolu açık olsun filmin ne diyelim...

 
Gönderildi : 19/04/2015 2:02 am
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Evet yolu açık olur umarım.
Daha yeni projelerle karşınızda olacağım. 🙂

 
Gönderildi : 19/04/2015 2:04 am
(@desperado28)
Gönderi: 0
 

Hayırlısı olsun yeni projelerini görmek isteriz

 
Gönderildi : 23/04/2015 6:42 am
Sayfa 5 / 5
Paylaş: