Ben de " göktaşı düşcek , sığınaklara kaçıyoz " anladım 😀
- Göktaşı düşecek sığınaklara kaçıyoruz diyo orda sanırım 😀
Göktaşı düşçek sığınaklara kaçıyoz. demek istiyor gibi ama. Tabii haliyle telaş da var:) o yüzden ''selektör kaçıyoz'' gibi duyuluyor. Ben ''noluyo yaa'' kısmındaki tonlamayı çok sevdim.
Çok beklersen,hiçbir şey yapamazsın.
"Göktaşı düşçek sığınaklara kaçıyoz" diyor.Ancak yukarda yazanları okuduktan sonra anlayabildim.Hatta,birine daha dinlettim burasını o da anlayamadı.Halbuki önemli bir sahne ve diyaloğun daha anlaşılır olması lazım bence.
Haha , çok eğlenerek okudum teşekkürler 🙂
sanırım arkadaşın aksanından ötürü bir anlaşılmazlık hakim , haklısınız. Arkadaşımız boşnak ve bazı kelimeleri normaldede seçilmiyor ve bağırırken iyice dağılmış kelime. Fakat doğru olan ' Göktaşı düşüyor , sığınaklara kaçıyoruz'. Montaj esnasında ses kaydından doğan sıkıntıdan ötürü ancak bu kadar temizlenebildi. Malum E5 yanında çektiğimiz için inanılmaz sıkıntılı bir ses kaydı oldu bizim için...
Önermeler:
1-insanlar, ölümün yaklaştığını algılayabiliyorsa mutlaka votka içmeli.
2- Votka içemeden ölüm olmaz.
3- Ölümün şartları ne olursa olsun bir votka size yeter...
4- iç votkayı koy ölümün doğum gününe...
5- votkan yoksa ölüm...
vb...
Anlatılan: ey insanlar, bir gün dünyaya göktaşı yaklaşırsa ( bu ölümü anlatmalıdır size), bizim önerdiğimiz bir ürünü alıp(votka 1967) için ve göktaşının dünyaya çarpmasını keyifle izleyin. işte biz size bunu vadediyoruz. Nerden mi biliyoruz. İçin ve koyun dünyanın ölümün, göktaşının şeysine.
Anlam:?
soru: arkadaşlar bunu neden çekmiş. ilgili firma ilgili arkadaşlara ilgili şeyler mi vadetmiş? neymiş?
Önermeler:
1-insanlar, ölümün yaklaştığını algılayabiliyorsa mutlaka votka içmeli.
2- Votka içemeden ölüm olmaz.
3- Ölümün şartları ne olursa olsun bir votka size yeter...
4- iç votkayı koy ölümün doğum gününe...
5- votkan yoksa ölüm...
vb...
Anlatılan: ey insanlar, bir gün dünyaya göktaşı yaklaşırsa ( bu ölümü anlatmalıdır size), bizim önerdiğimiz bir ürünü alıp(votka 1967) için ve göktaşının dünyaya çarpmasını keyifle izleyin. işte biz size bunu vadediyoruz. Nerden mi biliyoruz. İçin ve koyun dünyanın ölümün, göktaşının şeysine.
Anlam:?
soru: arkadaşlar bunu neden çekmiş. ilgili firma ilgili arkadaşlara ilgili şeyler mi vadetmiş? neymiş?
Şurdaki yarışma için çekilmiş: http://www.67saniye.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
[Ben yarışmayı ilk duyduğumda yani dünyaya bir cismin çarpmasına 67 saniye var yazısını okuduğumda gözümde şunlar canlanmıştı..
Yer: Türkiye
Sokakta bir grup insan, evlerin balkonlarında ve damlarda pijamalı amcalar, gözlüklü teyzeler.. Sokaktakiler renkli içki şişelerini kırmış göğe doğru bakıyor, balkon ve damdakilerde röntgen filmleri var..
Bir evin içindeki televizyondan ses geliyor.. Spiker durumu özetliyor..
İki aparmanın karşılıklı balkonlarının birisinden elinde votka şişesi, sarhoş birisi karşıdakilere sesleniyor: Kemaaaal, noooolmuş lan orda?
Derken beyaz bir ışık, patlama sesi..
Az önce görülen insanlar beyaz bir odada sıraya girmiş..
(Kemal'e seslenen eleman): Olum nolmuş lan biriniz söyleyin hadi!]
Süre kısıtlı olduğundan yetişir mi acaba, eğlenceli bir şey olur mu diye düşünüyordum.. Sonra sizin çalışmayı izledim ve kurgunun gerçekten önemli olduğunu (özellikle de süre çok kısa) anladım.. Yarışmaya katıldınız mı bilmiyorum ama katıldınızsa başarılar diliyorum..
Kolay gelsin...
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
RTE dünyayı terketti çok iyiymiş 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.