Merhabalar
Cumartesi günü gittiğim 100.Yıl gösterilerinde yaptığım çekimlerden bir video oluşturdum.
Kısa kısa 210 video çekmişim bunlardan yaklaşık 75-80 ini videomda kullandım 🙂
İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum 🙂
[vimeo] http://www.vimeo.com/24734136 [/vimeo]
vimeo.com/melihk
Bu uçakları kullanan arkadaşları hep merak etmişimdir. Markette peynir seçerken, berberde traş olurken, çocuğu parkta eğlendirirken nasıl bir ruh hali içindedirler. Yüzleri hep gökyüzüne mi dönüktür; kulakları kirişte midir; motorları var mıdır; veloybol -bahçeli tarzı- oynarken birbirlerine girerler mi; her an bir şey olacakmış gibi mi yaşarlar vs.?
Video görüntü olarak çok güzel de, keşke alttan da biraz uçak seslerini verseydin o atmosferi bize de yaşatsaydın.
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer
kardeşi eski bir pilot olan birisi olarak söyleyebilirim ki oldukça normaller (tabi olay akrobasiye girince işler nasıl değişiyor hiç bilemiyoru1!).
melih eline sağlık bu arada; yerinde izleyemeyenler için güzel bir teselli armağanı olmuş.
cehalet mutluluktur
Hoş bir çalışma olmuş.Elinize sağlık.
Ellerine sağlık çok iyi iş çıkartmışsın. Bizim için kullandığın lensleri de yazarsan eminim hepimize çok yararlı olacaktır 😉
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
50mm 1,8 🙂
@Hegel
Teşekkür ederim sesleri vericektim ancak seyircilerin sesleri uçak seslerini bastırdığı için koyamadım :/
@eserdem
Teşekkür ederim 🙂
@mecayonur , @karatasa
Teşekkürler
İki kamera kullandım biri Sony HDR-XR500V handycam
Diğeri 550D +18-55 lens 🙂
vimeo.com/melihk
Gene güzel Hoş bir çalışma olmuş.Elinize sağlık 🙂
Teşekkür ederim 🙂
vimeo.com/melihk
gerçekten güzel olmuş. özellikle renkler çok hoşuma gitti. color correction yaptın di mi?
Teşekkürler color correction var 🙂
vimeo.com/melihk