Dailymotion : http://www.dailymotion.com/video/x16rvdn
2 buçuk yıl sonunda büyük emeklerle ve fedakarlıklarla hazırladıgımız kısa filmimiz, yorumlarınızı bekliyoruz, iyi seyirler...
ÇOK SAOLUN
ellerinize sağlık, tavrınızı değilse bile filminizi beğendim 🙂
Çok teşekkürler, tavrım berbat biliyorum
bu farkındalık da iyiymiş 🙂
bana gereksiz gelen bazı kamera hareketleri oldu, bu ileri geri aldığın bazı sahnelerde...dakikalarını şimdi söyleyemeyeceğim. ama kameranın durduğu yerler hoşuma gitti genel olarak...
bir de rüya sahnesi canımı sıkmıştı ki bağlandığı yer güzel olunca önyargılı davrandığımı düşündüm 🙂
düşünüyorum da bu kısa filme rengini veren sürpriz duygusunu yaşatan zamanla oynamanız olmuş 🙂 zaman yönetmenin kontrolünde olmalının güzel bir örneği idi 🙂 (böyle bi cümle okumuştum sanki bi yerlerden 😀 )
spoiler
ben yaratıcı buldum filmi açıkçası, sadece amcanın niye böyle bir korkusu vardıya verilecek tek cevap rüya olmasaydı daha iyi olurdu sanki...
[/spoiler]
bu farkındalık da iyiymiş 🙂
bana gereksiz gelen bazı kamera hareketleri oldu, bu ileri geri aldığın bazı sahnelerde...dakikalarını şimdi söyleyemeyeceğim. ama kameranın durduğu yerler hoşuma gitti genel olarak...
bir de rüya sahnesi canımı sıkmıştı ki bağlandığı yer güzel olunca önyargılı davrandığımı düşündüm 🙂
düşünüyorum da bu kısa filme rengini veren sürpriz duygusunu yaşatan zamanla oynamanız olmuş 🙂 zaman yönetmenin kontrolünde olmalının güzel bir örneği idi 🙂 (böyle bi cümle okumuştum sanki bi yerlerden 😀 )
spoiler
ben yaratıcı buldum filmi açıkçası, sadece amcanın niye böyle bir korkusu vardıya verilecek tek cevap rüya olmasaydı daha iyi olurdu sanki...
[/spoiler]
Yorumlarınız için çok teşekkürler, beğenmeniz mutlu etti beni. Yorumlarınızı değerlendiricez 🙂
Baştan sona hikaye sürükleyiciydi. Konuyu çok iyi işlemişsiniz. Oyunculuktan teknik olarak anlamam ama izlerken keyif aldım.
Çekimlerin, teknik olarak bu işi iyi bilen birinin elinden çıktığı belli oluyor. "Film izledim" dedirtmeyi başarıyor.
Ses 05:11'e kadar iyiydi ama birden kamera mikrofonuna dönmüş sanki. Sonraki sahnede düzeliyor ama filme en ağır darbeyi o vurmuş. En sevdiğiniz yemeğin içinden kıl çıkması gibi 🙂
Genel olarak keyifle izledim. Ellerinize sağlık.
Yorumunuz ve beğendiğiniz için teşekkürler. 18 Yaşında iki arkadaşın yaptığı bir kısa film bu ve ufak tefek hatalar olması ; hele ki yaklaşık 20 dakikalık bir kısa filmde mümkün. İnşallah festivallerden beklediğimiz neticeleri alırız
Film sizin değilse burada paylaşmamalıydınız...Kısa filmler bölümünde paylaşmalıydınız...
Filminizi paylaşın demiş, bende paylaştım. Ben iddaa kuponu mu paylaştım?
o zaman 18 yaşındasınız 🙂
ben daha büyük olduğunuzu sanmıştım 🙂