Forum

SURET 2011 YAPIMI P...

SURET 2011 YAPIMI PSİKOLOJİK GERİLİM

10 Gönderi
6 Üyeler
0 Reactions
2,458 Görüntüleme
(@frkn_7_7)
Gönderi: 8
Başlığı açan

BU FİLM BİR FMOA PRODUCTION YAPIMIDIR.

Öncelikle izleyeceğiniz kısafilm bana ve arkadaşlarıma aittir.Film hafif gerilim ve psikolojik filmdir. Filme odaklanmazsanız biraz konuyu anlayabiliyorsunuz Film hakkınındaki görüşlerinizi bekliyorum. İyi kötü her türlü eleştiri bize yarar sağlar. İzleyenlere ve ya izlemeyenlere teşekkür ederim. Trabzon And.İletişim Meslek Lisesi tarafından çekilmiştir. Umarım foruma aykırı değildir. Saygılar.
Arkadaşlar ricam sizde paylaşın. Biz bu mesleğin okulunu okuyorz gelişmemizde yardımcı olursanız seviniriz. Bizde başka ülkeler gibi film çekebilir hatta onlardan da iyi filmlerimiz var. Yeter ki duyarlı olalım.

FURKAN GÜMRÜKÇÜ

http://www.dailymotion.com/video/xi7rz8_suret-2011-ykinci-kysa-filmimiz_shortfilms

😀 😀

Bu da afişimiz... http://www.imageupload.org/?d=84C3F0221 " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 03/06/2011 6:24 pm
(@oskay)
Gönderi: 30

Telefon çalınca benimde çektiğim (çekmeye çalıştığım 🙂 ) korku filmi geldi aklıma onda da aynı melodi de çalınca ve korku olunca onu anımsadım bir an 😀 'Sesleri sizde duyuyormusunuz?' dan sonra 3 arkadaşı çekmişsin en soldaki arkadaşın tipini Küçük Emrah'a benzettim 😀 Güzel elinize sağlık. Film sonsuz bir döngüye girdi sanki Bayıl Ayıl Gazete Bayıl Ayıl Gazete Bayıl Ayıl... 😀

Gönderildi : 03/06/2011 11:10 pm
(@frkn_7_7)
Başlığı açan

Sağol kardeşim. İlk deneyimimiz. O küçük emrah dediğin çocugun adı da emrah biz de takılıyoruz ona 🙂 Biz bu işin okulunu okuyoruz . Tekrar teşekkür ettim.

Gönderildi : 04/06/2011 12:19 am
 Hepa
(@hepa)
Gönderi: 0

Gençler bence tadında bırakalım:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 04/06/2011 1:07 am
(@frkn_7_7)
Başlığı açan

tadında bırakalım derken abi 🙂

Gönderildi : 04/06/2011 1:10 am
(@kykgm)

müzik korkuttu izleyemedim

Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.

^^KYKGM^^

Gönderildi : 04/06/2011 2:35 am
(@frkn_7_7)
Başlığı açan

Hayır diyen arkadaşlar yorum yaparsa hatamızı görürüz 🙂

Gönderildi : 04/06/2011 3:21 am
(@kezzap)
Admin

Hepa'yı sallamayın dalga geçecek. 🙂

İzleyemedim henüz, en kısa zamanda izleyip geri dönüş yaparım.

Gönderildi : 04/06/2011 11:53 am
 togi
(@togi)
Gönderi: 79

Arkadaşlar bu tür kısa film çeken ve seven biri olarak bazı önerilerde bulunucam. Öncelikle bu türün adı korku..yani gerilim ve gizem filmleri daha meraka dayalı olur.Siz korku filmi yapmışsınız. korku yada gerilim filmi çekerken sanat yönetmenine çok iş düşer yani mekan ayarlaması ve gerçekçiliği en dikkat edilmesi gereken şey.Filmde dikkatimi çekti, çocuklar sessiz bir şekilde odada oturuyorlar..keşke televizyon falan olsaydı yani oturmalarını anlamlandırmış olurudun diye düşünüyorum yada sohbet etselerdi..sessiz durmaları biraz garip kaçmış...Başroldaki arkadaşın arkadaşlarından ayrı gazete okuma merakını anlayamadım? Bilindik müzikler kullanmamanızı tavsiye ederim... Seyreden kişi müziğin ait olduğu gerçek filmdeki heyecanı bekler ki buda filme zarar verir... Bunun yanında bişeyler yapıyor olmanız çok güzel..ellerinize sağlık böyle böyle düzgün şeyler çıkacak ortaya..

Gönderildi : 04/06/2011 10:21 pm
(@frkn_7_7)
Başlığı açan

abi yorumların için sagol . ben o sessiz kalma olayını bilerek olsun istedim çünkü onlar başta hayal ürünüydü ve insanlarda bir şüphe uyandırsın istedim ama senin dediğinde dogru .

Gönderildi : 05/06/2011 7:17 am
Paylaş: