Forum

Paşa & Ado - 18...

Paşa & Ado - 18=0 Video Klip

8 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
2,467 Görüntüleme
(@kara_kedi)
Gönderi: 27
Başlığı açan

Arkadaşların parçası için çektiğim klip.

[vimeo] http://www.vimeo.com/4716514 [/vimeo]

Gönderildi : 20/07/2009 6:35 pm
(@enjeksiyon)
Gönderi: 0

Parça fena değil aslında ama düzenleme pek iç açıcı olmamış ayrıca video da doyurucu değil. Başlangıçtaki kararma açılmalar can sıkıcı bir hal alıyor. Kolay gelsin...

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 20/07/2009 6:58 pm
(@baco)

Bu rapçilerin hepsi aynı geliyo bana ya. Hep aynı hareketleri yapmak zorunlar mı...

- baço

Gönderildi : 20/07/2009 7:53 pm
(@kezzap)
Admin

Bu rapçilerin hepsi aynı geliyo bana ya. Hep aynı hareketleri yapmak zorunlar mı...
İşte bu yüzden Sago efsanedir!
Ne şekilcidir, öyle bol pantolon büyük kolyeler gibi rapçi imajı peşinde koşmaz.
Örneğin Ceza gangsta kültürünü eleştirdiğini söyler ama onlarla aynı kıyafetleri giyer.

Ayrıca Sago bu toprakların rapini yapmaktadır. Yerelleştirmiştir. Sago bir yana bütün rapçiler bir yana.

🙂

Gönderildi : 20/07/2009 8:19 pm
(@baco)

Sago en iyileri de, onun da dedikleri anlaşılmıyo be hocam. Yani bazı şarkılarında melodiler çok güzel ama söylemeye bir başlıyor, abi makineli tüfek mubarek. Halbuki söyledikleri üzerinde düşünülesi derin sözler. Anlamaya çalışsan ambale oluyosun, bırakıyım desem bu kez de kıymeti kalmıyor. Manga'nın söyleme tarzı daha anlaşılır mesela. Ama sagonun sözleri gibisi de yok.

- baço

Gönderildi : 20/07/2009 8:40 pm
(@techo)

Ben mekanlara ve klibin rengine çok ısınamadım, bunun dışında görüntüler ve parça gayet hoş olmuş. Elinize sağlık.

Techofilm

Gönderildi : 21/07/2009 2:08 am
(@kara_brk)
Gönderi: 47

Parçanın da, klibin de durağan olduğunu düşünüyorum. Uyumlu olmuş!!!

Gönderildi : 21/07/2009 3:19 pm
(@bekir66)

klibin rengi benim hoşuma gitmedi. ama guzel olmuş

Gönderildi : 25/07/2009 6:17 pm
Paylaş: