Forum

Ödüllü " Mutlu...

Ödüllü " Mutluluk " filmi - Tozlu Raflar 2016

2 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,422 Görüntüleme
(@adminturk)
Gönderi: 5
Başlığı açan

Herkes kendini mutlu eden, zamanını değerli kılan şeylerle ilgilenir ve eğlenir.. Bende kısıtlı imkan, ekip ve teknik bilgiyle girdiğim ilk yarışmadan 20 film arasından 2.olarak çıktım..
Yapıcı yorumlara açığım...Gelişmek adına tavsiye ve eleştirilerinizi almak istiyorum..
Mutluluk konusunun ele alındığı Isparta SDÜ 6.Kısa Film Festivali'nin 20 film arasından 2.seçilen TOZLU RAFLAR filmimi sizlere sunuyorum, iyi seyirler ..

Gönderildi : 17/09/2016 2:12 am
(@lumix)
Gönderi: 23

Sinematografik olarak kadrajlar iç açıcı değil ama geliştirilebilir(4:00'da 3:04'te kadraj güzel misal) Müziği bu kadar bonkör kullanma yoksa etkisini azaltır. Burada sürekli bi müzik söz konusu. Giriş sahnesinde oda ışığına ek en azından şarjlı bir flörasan kullanabilirsin 20 liraydı. Color correctionla ileride oynamaya başlarsın o sorun değil ama söyleyim istedim. Kurguda beyaz fon geçiş kullanmışsın gözü rahatsız ediyor onun yerine karartma ya da zincirleme yapmanı öneririm. Hikayen sıradan ama genede bir şeyleri yakalama çaban var takdir edilir. Ellinle çekmek yerine tripod kullanmanı öneririm bazı yerlede tripod kullanmalıydın(misal 1:53) Sonundaki seslendirme vasat kızma ama seslendiren vurgu, diksiyon ve ses rengi yetersiz.
Başarılarının devamıyla hikaye mantığı güzel zira bende zamane teknolojisinin bağımlılığından şikayetçiyim.

Gönderildi : 17/09/2016 4:32 am
Paylaş: