Forum

Nihil (Burhan Göçer...

Nihil (Burhan Göçer-2013)

12 Gönderi
8 Üyeler
0 Reactions
4,247 Görüntüleme
(@burhangocer)
Gönderi: 44
Başlığı açan

Kaybettiği arkadaşının üzüntüsüyle paranoyaklaşan Furkan her yerde onu görmeye başlar. Bazen bir ağaçta; bazen arazinin ortasındaki bir evde. Bazense kulakları sıkıldığı köpek ve araba seslerini duyarken yanı başında.

Gönderildi : 25/05/2013 8:37 pm
(@aleste)
Gönderi: 0

Bye

oh be 😀

Gönderildi : 25/05/2013 9:00 pm
(@burhangocer)
Başlığı açan

eğer bu ve bunun gibilere kısa film diyebiliyorsak ben yarın telefonumla uzunmetraj çekimine başlıyorum. .

farkettiysen yanındaki sıra boştu, çok kısa bir süre de olsa kaydı gözleri oraya ve ondan önce iki arkadaşa bakmıştı. ayrıca neden öldüğüne girmek bu kadar önemli değildi bence.

bunlara yaptığın yorumlara bir şey demem de alıntı yaptığım kısım nedir allah aşkına? görüntü kalitesini veya renklerini beğenmediysen teknik bilgim çok azdır, olmuş olabilir.

Gönderildi : 25/05/2013 9:15 pm
(@aleste)

Bye

oh be 😀

Gönderildi : 25/05/2013 10:07 pm
(@burhangocer)
Başlığı açan

Öldüğü değil, başına bir şey geldiği en azından özlendiği anlamına geliyor ki hüzünlü olarak konuşan arkadaşlara baktıktan sonra bakıyor zaten. sonra da kendi içinde düşüncelere dalıyor. yalnızlık hissediyor. ayrıca hayır, açılarıma bir şey diyemezsin.

Gönderildi : 25/05/2013 11:11 pm
(@insanevladi)
Gönderi: 73

Arkadaş yaklaşık 15-16 yaşlarında bir liseli yalnız. Bunu göz önüne aldığımızda bu kadar da sinirlenilecek bir şey yok.

Gönderildi : 25/05/2013 11:13 pm
(@paciente)

kusura bakma ama görüntü kalitesinde de savunacak bişeyin yok. göz var nizam var.

Yüzde yüz katılmıyorum, yerden göğe kadar haksızsınız 🙂
Hakkını yemeyelim kadrajlar, kamera hareketleri gayet iyiydi. Bence iyi işler çıkartacaksınız.
Devam edin derim.

Gönderildi : 31/05/2013 4:07 pm
(@mchtozr)
Gönderi: 74

Arkadaş karşıyım ben böyle yorumlara. Gördüğün hatalara yorum yap, eleştirini yap bırak. Adam hevesle koymuş buraya sanki özellikle rencide etmek için yorum yapılıyor. Ve Burhan Göçer filmi çektin koydun. Çektikten sonra şunu yapmaya çalıştım, şöyle oldu böyle oldu demene gerek yok. Anlatmak istediğini orada anlatmaya çalışmışsın zaten. Açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsan neden çektin ? İlla anlatacağım diyorsan şayet bir daha çekeceksin, eksiklerini tamamlamaya çalışacaksın. Yönetmensen eğer konuşarak değil çekerek anlatacaksın. Başarılar.

Gönderildi : 31/05/2013 7:49 pm
(@halostendap)

zor bir yerden girmişsiniz filme..çünkü olay olmuş bitmiş bize küllenen ateşleri gösterip duygularımızın alevlenmesini bekliyorsunuz...belki flashback ler bize bu durumun içine girmemize yardımcı olabilirlerdi...tabi bazı arkadaşlar flashbacklerin kısa filmi zayıflattığını da düşünüyolar...çekmeye devam, güzel fena bulmadım çekimleri ben 🙂

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 31/05/2013 9:34 pm
(@tayfulas)

sonuçta burada yapılması gereken sadece eleştiridir,arkadaş yaşına göre gayet güzel çekmiş ve ilerde de devam ettirirse daha da güzelleri çıkacaktır diye düşünüyorum,eline sağlık

Gönderildi : 01/06/2013 12:41 am
(@goldera)

Film tamamen senaryodan kaybetmiş bence.Görüntü kalitesinden dolayı seni eleştirmek haksızlık olur.Çekimlerde tek gözüme batan çocuğun kaybolma planıydı.Aslında öyle biri olmadığını göstermek için kötü bir yol seçilmiş.Kamera manzaraya geçip geri dönene kadar çocuk kalkıp gitmiş olabilir.
Daha yaşın,yaşımız küçük çalışmaya devam.Başarılar.

Gönderildi : 06/06/2013 6:49 pm
(@burhangocer)
Başlığı açan

Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Senaryodaki eksikliğe sonuna kadar katılıyorum. Benim büyük hatam. Bahane üretmeyeceğim.

Gönderildi : 23/06/2013 11:20 pm
Paylaş: