Forum

Mükemmel Bir Hayal ...
 

Mükemmel Bir Hayal / Atv

32 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
4,878 Görüntüleme
(@yucelozel)
Gönderi: 52
 

Herkesin söylediği üzere seste sorunlar bendede var,sadece sol kanaldan ses geliyor.Bence bu tarz sorunları aşmanın yolu bir filmci değilim ama müzikteknolojisi ve video kurgu ile amatör olarak ilgilenen kendi home studyomda parçalarımı kaydedip, akustik ses kayıtları üzerine kafa patlatan biri olarak,ses kaydı bence senkronik olarak ayrı kaydedilmeli ve timecode lar ile sonradan senkronlanmalı. Rüzgar ve ortam seslerini egale edecek bir pop-filter ortalama bir condenser mikrofon ve seskartı+laptop diyorum ben. Kurguda birleştirilmeli sesler. Böylece mono/ stereo problemide halledilmiş sese sonradan müdahalede daha esnek bir yol kazanılmış olur.

Sahneler hoş,ufak bi el steadicam i ile ,yürüyüş sahneleri stabillenebilirmiş.Oyunculukta hiç fena değil en azından bana göre cesur yakınlaşmalar vardı.Son sahnede ortam gürültüsünden diyalogların hemen hemen hiç biri anlaşılmıyor.ilk denemeye göre fena sayılmaz bence,başarılar.

Y.

 
Gönderildi : 26/07/2011 3:17 pm
(@rec35)
Gönderi: 176
Başlığı açan
 

tesekkur ederim. dediklerinde haklısın. ben herseye rağmen aynı cihaza kayıttan yanayım. ama bunun böyle olmasının çeşitli nedenleri var sanırım onları tekrarlamazsak ses sorununu büyük ölçüde aşmış olucaz:)

 
Gönderildi : 27/07/2011 1:26 am
Sayfa 3 / 3
Paylaş: