Forum

koridor (2014)

8 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
1,849 Görüntüleme
(@vedatakdag)
Gönderi: 5
Başlığı açan

buyrun
https://vimeo.com/118801353

Gönderildi : 23/02/2015 8:25 am
(@ilkersn)
Gönderi: 0

7 dakikalık filme 1 dakika jenerik yapmışsınız yanarlı dönerli... Az mütevazi olalım arkadaşlar... Sanırsınız ki filmi hollywood un en ünlü en başarılı isimleri yapmış. kapıdan giren kamera sahnesinden sonra aks kırılması var en yanlışından. ensest deneysel bir çalışma olmuş, herhangi bir şekilde bir şeye vurgu göremedim, sadece durumu anlatmış sanırım?

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 23/02/2015 2:37 pm
(@aleste)

ahaha 😀
bknz: enter the void

oh be 😀

Gönderildi : 23/02/2015 5:30 pm
(@burak929)
Gönderi: 12

Müthiş. Sonraki işler için de heyecan verici.

Hangi yönetmenleri takip ediyorsunuz ya da okumalarınız ne üzerine?

Gönderildi : 23/02/2015 5:44 pm
(@sentetix)

belki gerilim için belki de başka bir sebeple kamera hareketlerinde titreme var ama doğru kullanılmamış amatör olduğu bariz ortada. Anne rolü için bence çok yakın yaş seçmişsiniz ana karaktere. Ondan olsa olsa abla olur yani. soyunan kadın karakter acı mı çekiyor orgazm mı oluyor belli değil. cesurca seçilmiş bir konu ama deneysel de olsa birşeyler anlatmalı karşı tarafa. Bu filmde birşey anlaşılmıyor ya da ben anlamadım..

Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta

Gönderildi : 24/02/2015 2:02 am
(@vedatakdag)
Gönderi: 5
Başlığı açan

filmin jeneriğinin uzun olması hakkındaki düşüncelerinize ben de katılıyorum...Öncelikle deneysel bir çalışma-durum çalışması, daha önceki filmim ile tarz olarak farklı ve bazen düşününce film bile diyemiyorum deneme sadece. mütevazi olma konusunda ise farklı düşünüyorum yani en azından mütevazilikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum...
Anne karakterinin yaşı ile eleştiride ise şunu söyleyebilirim, erkeğin düşlediği kişi annesi evet, ve onun düşünde gördüğümüz anne biraz genç, dolayısıyla düşlediği - arzuladığı kişinin yaşının biraz genç olmasını istedim.

Gönderildi : 24/02/2015 4:27 am
(@aleste)

7 dakikalık filme 1 dakika jenerik yapmışsınız yanarlı dönerli... Az mütevazi olalım arkadaşlar... Sanırsınız ki filmi hollywood un en ünlü en başarılı isimleri yapmış. kapıdan giren kamera sahnesinden sonra aks kırılması var en yanlışından. ensest deneysel bir çalışma olmuş, herhangi bir şekilde bir şeye vurgu göremedim, sadece durumu anlatmış sanırım?

ilkersn mtevazilikle pek bir alakası yok, bayağı bayağı esinlendikleri filmle alakası var jeneriğin.

3,33

oh be 😀

Gönderildi : 24/02/2015 4:17 pm
(@ilkersn)

ilkersn mtevazilikle pek bir alakası yok, bayağı bayağı esinlendikleri filmle alakası var jeneriğin.

3,33

Evet Aleste aynen öyleymiş...

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 25/02/2015 2:53 am
Paylaş: