Forum

Kayıp Hazine - LOST...

Kayıp Hazine - LOST TREASURE 2008

31 Gönderi
18 Üyeler
0 Reactions
6,196 Görüntüleme
(@massaro)
Gönderi: 76

Bu hepatitb isimli kullanıcının yerinde başka biri olsaydı çokdan forumdan atılırdı, bu kadar insanların emeğiyle dalga geçen alay eden bir üye daha görmedim bu forumda, ben bile sinir oldum hiç bi alakam olmamasına rağmen, bu adamın ne ayrıcalığı varda uyarılmıyor, yok burası bizim çöplüğümüz bizim kankilerimiz istediklerini yapmakla özgürdür diyorsanız, öyle söyleyinde bilelim çöğlüğünüzde takılmayalım

Fatih Fidan

Gönderildi : 11/07/2008 3:12 pm
(@aliyalcin87)
Gönderi: 0

asabi ve alaycı bir karakteri var, sırf bunun için bu forumdan kimse atılmaz bence. herkesin karakteri farklıdır. ben yavaş yavaş alışmaya başladım hepatitb nin olur olmaz şeyler söylemesine. diğer konu , ben de arada sırada hissediyorum bir burjuvai hava ama, dikkate almıyorum. o burjuvaların kayıt tarihlerine ve mesaj sayılarına bakınca, olur o kadar diyor geçiyorum.

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 11/07/2008 4:32 pm
(@hegel)

say bakalım şu burjuvaları, biz de görelim.

Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer

http://kalemoynatanileayoynatannbulutuuyer.blogspot.com.tr

Gönderildi : 11/07/2008 4:46 pm
(@ercin)

aman yarabbim benden de alıngan insanlar varmış bu forumda diye kendimi çok iyi hissettim, suratımda bi tebessüm..

aman arkadaşlar neler düşlemişsiniz; burjuvalar, kendi çöplüğünde öten horozlar..
yok öyle bir şey!

ben dahil herkes biraz daha sakin olmalı.

foruma tat kattınız, aktifliğinizi aynı şekilde sürdürmenizi istiyorum.

Gönderildi : 11/07/2008 6:38 pm
(@beran)

İnsanları ne kadar tanıyıpta brujuva denileyebiliyor ki.Basit ağızlar bunlar. Birine ait çöplük değil burası herkesin ! Her neyse bu konuda film tartışılıyor.Burası bu konunun yeri değil ❗

Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!

Gönderildi : 11/07/2008 7:36 pm
 Hepa
(@hepa)

Evet biz de onu diyoruz, Film tartışıyoruz.Film başyapıt ama hala filmi kötülediğimi düşünüyorsunuz.Farkettiyseniz ben başyapıt veya çöplük dedim.Tamamen çöpl
k dememedim.Bazısı çöplük olarak görebilir ama bence önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi başyapıt

Not:hoh hoh hoh

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 11/07/2008 9:14 pm
(@aliyalcin87)

filmin devamı ne zaman gelicek ??? 😀

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 11/07/2008 9:37 pm
(@ercin)

madem başlığın kirlenmemesini istiyorsun sus be bilader. yangına körükle gidiyorsun, ne yaptığın belli değil.sen önce yazdıklarına bi dikkat et de bu mesajlar silinmeli demene gerek kalmasın.beceremediğimiz şeye bak; yazı üslubumuza dikkat edeceğiz o kadar..yazını hemen editlemeni istiyorum.

bu andan itibaren film dışında hiçbir yorum yazılmasın ve derdi olanlar birbirilerine özelden ulaşsın..

konuyla ilgisiz, kişisel mesajlar geldiği an silinecektir, duyurulur..

Gönderildi : 11/07/2008 9:53 pm
(@aygunb)

Herkese merhabalar,

Oncelikle hepimiz -birkac yuce sahsiyet disinda tabii- butun amatorlerin gectigi birkac evreden geciyoruz: 1) Sinemadan etkilenme 2) Sinema yapma isteginin uyanmasi 3) Hemen film cekip ese dosta gosterme meraki 4) Sinemanin kolay birsey olmadiginin anlasilmasi 5) Hikayeye daha cok onem verme 5) yukte hafif pahada agir filmler cekmeye dogru yolculuk...

Bir kere kesinlikle agir ve yer yer kirici elestirileri sahsi yeteneginize ve kisiliginize bir hakaret olarak almayin. Seven sizi degil filminizi seviyor, sevmeyen de benzer sekilde...

Ama elestirileri kulak ardi etmeyin. Simdi mesela kendi hayal gucunuzun urunu olan bir hikayeyi toplanip cekiyorsunuz. Nedir amaciniz? Izleyen kitleye birsey hissettirmek mi, bam tellerine dokunmak mi yoksa arkadaslarla ve es dost ile izleyip eglenmek mi?

Goruntuler bence gayet umud vaad ediyor. En azindan benim cektigim goruntulerden cok daha iyi. Ha bire zoom in ve zoom out kullanmasaniz belki daha iyi olacak.

Ama bariz bir sekilde boyunuzdan buyuk bir ise kalkmissiniz hikaye olarak. Dusunun simdi, Nicholas Cage'in oynadigi National Treasure filmi bile kendini sinema severlere begendiremezken siz neden boyle bir hikayeyi anlatmayi sectiniz. Evet bu tarz hikayeler hosunuza gidiyor olabilir ama bu sizin hic olmazsa izlenebilir bir film yapacaginiz anlamina gelmez -en azindan simdilik-.

tabii ki hersey mukemmel olana dek bekleyin demek yanlis ama amac kamera ile sadece sizin ve es dostun begenisini kazanmak olmamali. Daha cok insana nasil hitap edebilirim, yerel, kucuk ama etkili hikayelerim var mi? Absurt kacmayacak atmosferi nasil olusturabilirim filmlerimde? Bu sorulari sormak lazim kanimca...

Devam edin arkadaslar, film cekin ama once neden film cektiginize karar verin. Es ve dostun elestirileri yetmez filminizi tartmaya, yapim asamasindan once sizi kirmaktan korkmayacak insanlarla konusun, fikirlerinizi ortama atin ve fikirlerinizin curutulmesinden korkmayin.

Goruntuleriniz gozu kanirtmayan, iyi cekimler. Ama birisine birsey ifade etmesi icin filmin derdinin, meraminin olmasi lazim. 2 ay harciyorsaniz senaryoya, bu sefer 4 ay harcayin bakalim ne oluyor? Yarattiginiz karakterler kagitta iyi duruyor olabilir ama ekranda bunu bir aktor canlandiracak? Seyirci inandiriciliktan yoksun bir portreyi neden izlesin?

Emeginize saglik, insallah daha iyi islere yelken acarsiniz.

"It seemed the world was divided into good and bad people. The good ones slept better... while the bad ones seemed to enjoy the waking hours much more" - Woody Allen

Bayram Aygun

http://www.bayramaygun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 12/07/2008 2:15 am
(@dodhie)
Gönderi: 10

güzele benzio ama daha izlemedim !

Gönderildi : 12/09/2008 6:16 pm
 Düd
(@dud)

Bu hepatitb isimli kullanıcının yerinde başka biri olsaydı çokdan forumdan atılırdı, bu kadar insanların emeğiyle dalga geçen alay eden bir üye daha görmedim bu forumda, ben bile sinir oldum hiç bi alakam olmamasına rağmen, bu adamın ne ayrıcalığı varda uyarılmıyor

Valla ben bunu yeni gördüm, döndüm bir daha baktım, sonuna kadar haklı buldum.

Defalarca kez de söyledim zaten Barış'a ama işte..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 12/09/2008 7:17 pm
(@kezzap)
Admin

Ben de daha yeni gördüm vallaha. Yazın benim forumda olmadığım aylarda olmuş zaten kapışmalar. Başlığı gereksiz mesajlardan temzileyeceğim.

Gönderildi : 12/09/2008 9:37 pm
(@suheyptosun)

bişey söylememiş ki barış burada. filmi bende izledim. bu arkadaşların bu kadr ksıtlı imkanlarla böyle bişey yapmaya kalkması komik olmuş gerçekten. ellerindeki imkanlara göre bişeyler çıkarsalar daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 12/09/2008 11:04 pm
 Düd
(@dud)

Bir şey söylememek vardır, bir şey söylememek vardır, ben de gördüm bak bir şey demiş miyim? Veya hegel demiş mi veya ne bileyim özgür demiş mi? Bu tarz başlıklar cevapsız bırakılarak da belirli bir mesaj veriliyor, dalga geçmekle bir şey olmaz, insan kendini aşağılar anca..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 13/09/2008 3:15 am
(@e_m_r_e)
Gönderi: 6

güzel olmus kardeş tebrikler bi sorum olcak hangi pro ile montajladınız??

Gönderildi : 16/09/2008 2:36 pm
Sayfa 2 / 3
Paylaş: