Çekmekte olduğumuz ilk uzun metrajlı filmimiz.Siteye bölüm bölüm göndereceğim....öncelikle şunu blirteyim , filmde teknik açıdan çok eksiğimiz var (ışık kaemra tripod vb..şeyler) anca biz sadece kendimizi ıspat etmek için neler yapbileceğimiz görmek için çekitik ....muzikler tamamen prison break müzikleridir.. yani bu bizim içi bir deneme oldu...
iyi seyirler..
01 - bölüm
http://video.google.com/videoplay?docid=3705567221890046543&q=kay%C4%B1p+hazine&ei=n7N1SPPfAoaG2wK3hp2eDw
Kayıp Hazine 4.Bölüm
http://video.google.com/videoplay?docid=6378231501025310608
Kayıp Hazine 5.Bölüm
http://video.google.com/videoplay?docid=3826493782860596744
Of be çok heyecanlı! Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..
*our AC-130 in the air
Of be çok heyecanlı! Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..
Daha nce bu foruma amatör filmerimi gönerdim ....ve alaycı bi şekilde yorumlar aldım...şahsen şuanda ben bile eski filmlerimi beğenmiyorum......
ama bu yorum ciddi mi? yoksa alay mı?
cevap yazarsan sevinirim
Barış yazdığına göre alaycı olma ihtimali çok yüksek.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Barış yazdığına göre alaycı olma ihtimali çok yüksek.
bencede....:D hele birde yukarıdaki afiş söz konusuysa
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
hade bakalım devamını bekliyoruz..
ANKARADAN AYDIN
1989 yapımı bir afiş gibi dursada film umarım çağımızı yakalar.
Kolay gelsin ...
eraydinc.com
vimeo.com/eraydinc
Ne demek alaycı!Alla alla ben filmin fanı oldum bile!Çok güzel duruyor.Merakla beklyorum.Umarım kendinizi ispatlarsınız.
Böyle filmleri çeken kişiler şuan Hollywood'da milyon dolarlık filmler çekiyor unutmayın.
Bence harika, hikaye seçimi, oyunculuklar, karakterlerin giysisine kadar özenişmil prodüksiyon hiçbir uzun metraj filmini aratmayacak şekilde profesyonelce yapılmış.
*our AC-130 in the air
Öncelikle uğraşlarınız için sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum...
Teknik imkansızlıklar başımızın belası olmaya devam ediyor, çektiğiniz sahnelerdeki ayrıntılara dikkat etmeliydiniz diye düşünüyorum, mesela olay yeri inceleme ekipleri eve eliboş gelmezler, özel eşya olması onların inceleyemeyeceği anlamına gelmez, adamı cesetle başbaşa bırakmazlar.
Bi de teknik bi aksaklık da gözüme ilişti ki sanırım gözden kaçırmışsınız sizlerle paylaşmak istedim :
Sonraki projelerde başarılar diliyorum...
techo güzel yakalamışsın. diğer polis memuru camdan dürbünle bakıyor gibide düşünülebilir. ama onuda göstermek gerekirdi normal bir sahnede
var bişeyler varrr. gözü yoran plan atlamalarının sayısı gerçekten çok az, ve filmin en beğendiğğim yönünü söylemek istiyorum, ne anlatılmak isteniliyorsa mümkün olduğunca göstererek anlatılmış ve diyalogdan uzak durulmuş.
Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.
Evde gözlükle arama yapan tipler haha allah kahretmiye hoh hoh hoh göbeğimi tuta tuta güldüm ya...
Book of Secret tam ehüehü hoh hoh.
Bu film ya başyapıt olur yada ÇÖP.
*our AC-130 in the air
bu filmle alakalı değil ama, ben acayip kıl olurum evin içinde güneş gözlüğü takanlara. hele ki bu filmdeki beyaz gömlekli gibi çıkarıp çıkarıp takıyosa dövesim gelir
Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.
Facebook'ta kendisine ait olmayan arabanın sürücü koltuğunda güneş gözlüğü ile kendini çekenlere gıcığım bende.
*our AC-130 in the air
Ben de cenazelerde güneş gözlüğü takanlara kılım. Bence bu güneş gözlüğü kıl bişi:D:D
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!