Aşkı için hapisten kaçmayı başaran bir mahkum ve kendisini yakalamaya çalışan iki polisle girdiği aksiyon dolu mücadele!
Acaba bu mahkum, yakalanmadan ülkeden kaçıp özgürlüğüne ve kendisini bekleyen kadına tekrar kavuşabilecek mi?
Elinizde iyi bir senaryo olsa aksiyon alanında bu kadroyla sesinizi duyurursunuz. Sevdiğim bir Tür değildir ama dövüş sahneleri vizyona girmiş bir çok filmden daha kaliteliydi.
Yolunuz açık olsun ve kamerayı elinizden bırakmayın.
Aziz kardeşim, sadece dövüş sanatlarında değil aynı zamanda oyunculukta da oldukça başarılısın bence. Konuşmalar ve sinematik diyalolglar gözden kaçmıyor. Bunun dışında helikopter maalesef çok amatör bir modelleme gibiydi keşke imkanlar olsaydı daha güzel bir şey olsaydı. Sonuç olarak Türk yapımı aksiyon kısa filmlerde hiç rastlayamayacağımız türde dövüş sahneleri izledik yine. Sekankoca^nın dedği gibi sağlam bir senaryo ile harika işler yaparsınız. Kamera da iyiydi gayet, temizdi görüntüler ve çekimler göze batan şey helikopter dışında yok sanırım. Yolunuz açık olsun aynen devam, bence çok iyi yerlerde olacaksınız.
Teknik olarak bir şey diyemem az bilgimle ama, bence her şey çok iyi. Elinize sağlık.
“Ben istiyorum ki; film, siz sinema salonunu terk ettikten sonra başlasın.”
Jacques Tati
Ustaların dediği gibi senaryoyu eksik gördüm ben de. En basitinden, helikopterde "ordan almamız gereken biri var" dediğinde kız arkadaşını alıp başka bir göreve gideceğini sanmıştım ama orada kalıcı oldun.