Arkadaşlar şarkıya gelen hakaretlerden dolayı ben de youtube da comment silmekten yorulduğumdan dolayı klibi kaldırmış durumdayım. Eleştirileriniz için teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu. 2. video klibim ve ilk kısa filmim de yolda. Dönüşüm muhteşem olmasa da daha sağlam olacak:) Anlayışınız için teşekkürler.
hepa bu klibi şöyle der
"klibi beğenmedim zaten rap de sevmem" 🙂
ilk çalışma için güzel devamını dilerim.
klip guzel olmus..bazi yerlerde hatalar var tabi ama yinede basarili buldum sifir butce ile cekilen bir kilip icin.
n/a
bazı yerler sanki profesyonelce bazı yerler rasgele cekilmiş gibi güzel olmuş bu rap i söyleyen kardeş biraz daha hareketli olursa klip canlanır başarılar
karar verildi 2010 yılında uzun metraj film çekilecek o zaman a kadar senaryo+storyboard+kamera+35mm+şaryo+jimmy jib+sponsor hazır olacak
west
bahsettiğim gibi alakasız görüntüler rapçi arkadaşın isteğiydi. Zaten çok zor oldu çekimler . Işık olmadığı için öğlen sıcağında çektik millet bunaldı. Bir de ben bilmiyodum Türkiyede herkes yönetmenmiş meğersem. Arka planda gördüğünüz arkadaşlar sürekli 'şöyle çekelim böyle yapalım' diyolardı. Hepsine açıklama yapana kadar canım çıktı. Ama bombanın bombası şuydu. Kırmız araba sünnetlere fln kiralanan bi araç. Arka kapısında telefon numarası yazıyo kocaman. Düğünlere kiralanır bilmemne. Rapçi de yandan çekim istedi. Ben de yazı olduğu için olmaz ordan önden alırız bana bırakın dedim. Arabayı kullanan şöför şöyle demez mi '' Sen montajda silersin onu ya'' Herkes aynı anda dönüp '' yapamaz mısın?'' dedi. Benim halimi siz düşünün
Şarkıyı tutmadım ben. stilini ve lyriclerini beğenemedim arkadaşın. Klip için color correction lazım bence. İnşallah ilerde daha güzelleri de ortaya çıkar. 🙂 Son olarak bu klipten para aldın mı?
Şarkıyı tutmadım ben. stilini ve lyriclerini beğenemedim arkadaşın. Klip için color correction lazım bence. İnşallah ilerde daha güzelleri de ortaya çıkar. 🙂 Son olarak bu klipten para aldın mı?
renk düzeltmeleri var zaten. biraz kontrast ve parlaklıkla oynadım. biraz da renkleri kıstım. son olarak bu siteyi hatim etmiş biri sence para almadan iş yapar mı? :d
wayyy 😀
be ndaha para ile klip çekmedim 😀
işallah yaparım bende elimden tutarsınız bir gün
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
valla ya paralı işi nasıl buluyosunuz abi amatörken 🙂 vallahi pes 🙂
Özgür,şarkıyı hiç beğenmedim,ama sen temiz bi iş çıkarmışsın.Görüntüleri daha kısa kesip klibin ritmini arttırsaydın daha iyi olabilirdi ayrıca renklerin sıradanlığı klibe ait bir atmosferin oluşmamasına neden olmuş.
Başarılar dilerim
oluşmamasına neden olmuş
Lafa bakk amma abuk olmuşşşş 😀
Özgür,şarkıyı hiç beğenmedim,ama sen temiz bi iş çıkarmışsın.Görüntüleri daha kısa kesip klibin ritmini arttırsaydın daha iyi olabilirdi ayrıca renklerin sıradanlığı klibe ait bir atmosferin oluşmamasına neden olmuş.
Başarılar dilerim
Şarkıyı ben de dahil hiç kimse beğenmedi. Ayrıca rapçiye bunu anlatamadım hatta anlamadı çekimleri kısa tuttu. Sıcaktan bunaldı yoruldu fln. O yüzden görüntüler uzun kaldı. Yarım saat çekim yaptık bugünlük yeter dedi. Yetmeyeceğini söylediğimde sanki ben yeteneksizmişim gibi çıkaramaz mısın bundan klip dedi. Yani adam işten anlamıyodu(aynı zamanda laftan da anlamıyodu) Tabi bunları montajda anladı. Yine de çok beğendi ama klibi baya bi tebrik ettiler anlamadığım bi şekilde. Aslında bu klip kendimi çok az gösterdiğim bi çalışma oldu. İnşallah sağlam müzik yapan ve yapacağım sanata saygı duyacak birileriyle çalışırım.
Klip fena değil belki ama çok dalga geçilecek şey var.
Onlar ne tripler öyle ya?
Çok yapmacık duruyor.
İzmir city west! Coast... 😀
Ben bu şarkıyla çok dalga geçeceğim daha.
Öyle hissediyorum. Dilime takıldı bile.
Biber'in dediği gibi:
west!
Klip fena değil belki ama çok dalga geçilecek şey var. Onlar ne tripler öyle ya? Çok
Senin bu yorumlarına karşı çıkacak adama ben söyleyecek laf bulamam 😀