Forum

İKİ - DÜŞ ( video k...
 

İKİ - DÜŞ ( video klip )

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,841 Görüntüleme
(@im-juli)
Gönderi: 64
Başlığı açan
 

Yaklaşık olarak 1 ay kadar önce bir süre içerisinde "İKİ" adlı gruba, Anima'ya çektiğimiz klipten sonra ekip olarak bizim de "İKİ"nci klibimiz olması vesilesi ile bir video klip çektik.

Post Prodüksiyon kısmına karışmadığımız, daha doğrusu grubun kendi isteğine göre yaptırdığı ve o şekilde kurgulanmış hali ile klip youtube'da, yakında da yakından tanıdığınız bir kaç video müzik kanalında döner sanırım.

iyi seyirler.

Link:

not: youtubeda izleme seçeneklerinden yüksek görüntü kaliteli seçeneğinde izlerseniz seviniriz. izlemesseniz de canınız saolsun 🙂

 
Gönderildi : 19/04/2008 11:02 pm
(@kaydirakliyilan)
Gönderi: 0
 

Klibi izledim ve ilk 4 saniyesi hariç klibi beyenmedim. Bana kalırsa klip için seçilen parça yanlış olmuş. Daha önceden "Yok" parçasını dinlemiştim ve o parça bundan çok daha iyiydi. Klip hakkında teknik yorum yapıcak yeterli bilgim olmadıgından bana hissettirdiklerini yazdım umarım kırılma darılma olmaz...

http://www.vimeo.com/firarland
http://www.flickr.com/photos/firarland/

 
Gönderildi : 19/04/2008 11:40 pm
(@aliyalcin87)
Gönderi: 230
 

madem kurguyu onlar yaptı, verseydin kamerayı da ellerine kendileri çekselerdi. sonrada oturtsaydın bigisayarın başına yine kendileri motajlasaydı. yanlış anlama ama, ben asla işime karışılmasından hoşlanmam. tabi ki müşterinin fikirlerini alacaksın ama kurguyu onların yapması ne demek ya. senin yapacağın kurguya güvenmiyorlarmı bunlar yani?

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

 
Gönderildi : 20/04/2008 3:24 am
(@im-juli)
Gönderi: 64
Başlığı açan
 

arkadaşım kurgu hususunda yanlış anladın galiba, kurguyu onlar yaptırttılar. zaten kurgunun taslağını yine ben oluşturdum. Basitçe şöyle diyeyim: ben kurguda olması gereken planları çektim, onlarda birleştirttiler. Olay bu kadar basit. sonuçta az çok sektörde iseniz bu işlerde çektiği ham görüntüleri hiç görmeden kurgulanmış halini tv de izleyen pek çok yönetmenle de karşılaşırsınız. Herneyse, ilginiz için teşekkürler.

 
Gönderildi : 20/04/2008 4:05 am
(@aliyalcin87)
Gönderi: 230
 

yapmak istediğim şey seni eleştirmek değil. bir tartışma yaratmak da değil. haklısın bir çok yönetmen kurguya karışmıyor olabilir. ama bize şunu söyleyebilmelisin. kurguyu tamamen ben yapsaydım daha iyi olurdu. ne olursa olsun ben yönetmenim diyorsan, kurgu için bir müzisyenden fikir almamalısın? klibe gelince; imkanların kısıtlılığı hemen belli oluyor. o güzel mekanı biraz daha ön plana çıkartabilirdiniz bence. sonuş olarak bence kötü değil.

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

 
Gönderildi : 20/04/2008 4:39 am
Paylaş: