Forum

Enkoherans ( Short ...

Enkoherans ( Short Film / 2013)

10 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
2,190 Görüntüleme
(@graphic94)
Gönderi: 29
Başlığı açan

İyi günler arkadaşlar, yeni kısa filmimi çekib bitirdik.
Kameralar: Canon 5D / 24-105 lens
Canon 550D / 50mm lens

Edius, After Effects, Photoshop
Enkoherasn nedir? Bu öyle bir hastalık ki, insan hapları içmediği zaman beyin şüur altı durur ve insan beyni kendinden izinsiz düşünmeye başlar. Hasta olan insan kendini hiç bir zaman görmediği bir mekanda bulur, hiç görmediği, tanımadığı insanlarla bir görür. Lakin hepsi hastalığın bir oyunu.

Gönderildi : 31/03/2013 4:59 am
(@halostendap)
Gönderi: 0

çok fazla açıklamaya ihtiyaç duyan bir film olmuş...elinize sağlık yine de 🙂

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 31/03/2013 5:15 am
(@kultablasi)
Gönderi: 33

1. Başrol oyuncusu her anlamda çok kötü. Özellikle filme hiç yakıştıramadım.
2. Filmin bir şey anlattığına hatta anlatmaya çalıştığına inanmıyorum.
3. Guy Fawkes maskesini bizim burada liseli çocuklar takıp geziyor. O yüzden nefret ettim diyebilirim.
4. Kurgu güzeldi. Ve yaşlı adam iyiydi.

Bu kadar.

Truffaut'u severim Godard'dan ötürü!

Gönderildi : 31/03/2013 7:10 am
(@ilkersn)

oyunculuk, oyuncunun yaşı filme çok şey katarmış eğer uygun olsaymış. Görüntü yönetimizi beğendim ben.

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 31/03/2013 2:29 pm
(@tayfulas)

arkadaşların dediklerinin çoğuna katılıyorum,bir izleyici olarak rahatsız eden ögeler başrol oyuncusu ve maske oldu,film de fragman tadında olmuş gibi,elinize sağlık

Gönderildi : 06/04/2013 6:44 am
 togi
(@togi)
Gönderi: 79

Afişin altındaki yazıyı okuduğumda hayli heycanlandım.Çünkü konu güzel seçilmişti. Yani ilginç ve işlenmemiş bir konuydu.Fakat filmi izlediğimde hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Filmin tarzına göre bazı kadrajlar güzel seçilmişti ama arkadaşlarımında dediği gibi oyuncu filmde vermek istenen mesajı bana göre verememiş.Çocuk oyuncu oynatmak çok risklidir.Sende bu rsiki göze almışsın ama olmamış.Bence konu güzeldi başka şekilde anltılabilirdi.Maske olayı gerçekten irite ediyor. Ben filmlerde kullanılan maskelerin kısa filmde kullanılmasına karşıyım.Çünkü bana o filmdeki karakteri hatırlatıyorki insan o karakteri arıyor. Buda filme en büyük baltayı vuruyor haliyle...Sonuçta emek vermişsin daha iyisini yapabileceğin çekimlerden belli.İleriki projelerde başarılar dilerim..Eline sağlık..

Gönderildi : 06/04/2013 5:47 pm
(@yiit1072)
Gönderi: 35

Ben filmin kurgusunu muziğini aralarda giren gerilim seslerini beğendim ama diğerlerinin dediği gibi o çoçuk olmamıl açıkçası oyuncu bana pek sırıtmadıda o oda bence bu filme uymuyordu başka bir mekanda başka kıyafetlerle çeksen belki bu kadar sırıtmazdı belki bir hap bağımlısı tarzında bir şey ama konu guzel. Birde maske bencede olmamış onu aslında bir kapşonla gelen çocuğun yüzünü gizleyebilirdin bence daha gizemli bir hava katardı. Aslında ben kızı anlayamadım nedır kımdır neyın nesınıdır sevgilisi galiba ama onu hıc kullanmasan daha iyi olurdu bence ama kurgusu guzel olmus.

www.yelkenforafilm.com

Gönderildi : 06/04/2013 9:31 pm
 SSP
(@ssp)
Gönderi: 18

afişteki adamı ercan kesal zannettim.

Gönderildi : 07/04/2013 1:44 am
 Vlad
(@vlad)

bu tarz durumları anlatan filmler mevcut. aralarında çok başarılı yapımlar var ve emin olabilirsin afişlerinden tut da filmin görsel içeriğine kadar herşey çok sade. yani bu afişle başlayıp müzik sahnelerle yuvarlanan abartılı hava bana çok saçma hatta itici geliyor. örnek istersen donnie darko ve excision birer başyapıttır. sadelik arkadaşım sadelik... film puanım 1/10 olsun...

bu doniie darkonun genel yapısını ve rahatsız karakterimizi hayalle gerçeklik arasındaki yalnızlığımızı vs vs vs anlatan güzel bir çalışma tek sahne üyük bir ihtimalle filmin fanlarından biri tarafından yapılmış görsellik ve kurgu. müzik orjinal soundtrack.. demek istediğimi bu klip bile bi nevi anlatmıştır umarım. bazen fazla süs değilde ufacık bir görsellik ve müzikle anlatmak istediklerimizi daha etkili bir şekilde anlatabiliriz...

Gönderildi : 07/04/2013 3:00 am
(@mchtozr)
Gönderi: 74

Çocuk rolü satamamış. Yerine oyunculuğu bilen birini oynatabilirsen daha iyi olabilir. Bu çektiğin de en azından sana bazı hatalarını göstermiş olur ve daha iyi sonuçlar alabilirsin. Görüntü yönetimini beğendim bir kaç eksiği dışında.. Konu güzel, işlenmeye değer. Denemeye devam, başarılar...

Gönderildi : 01/05/2013 11:19 pm
Paylaş: