Peki bu reklamda tanıtımı yapılan ürünün en mühim özelliği ses yalıtımına sahip olması mı?
Ben de böyle bir anlam çıkardım.
(Hayali bir ürün olduğunu biliyorum. Sadece reklamın mantığını sorgulamaya çalışıyorum.)
Vay be süper, çok hoşuma gitti. Güzel fikir, güzel işçilik elinize sağlık...
Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul
Şu anda bidaha izledimde tükürdüğümü yalama kararı verdim. Erkekler bi yandan devamlı arabayı icad etmeye çalışıyormuş. Yeni farkettim. Şimdi taşlar oturdu. Süper.
😀 ayrıca bu şekilde olması dırdır denilen şeyin tüm erkeklerin ortak sorunu olduğu, evrensel bir şey olduğu anlamını katmış hikayeye.
ben 9/10 veriyorum bu reklama. sadece başlarda mağara kadını dırdır ederken focus kaçmış, izleyici olarak beni rahatsız etti. bu yüzden 1 puanı o focus hatası yüzünden kırdım. fikir ve prodüksiyon bazında ise diyebileceğim hiç bir şey yok! mükemmel olmuş.
yorumlar için çok teşekkür ederim. kadın bütün reklam boyunca aynı ses tonunda ve aynı anlamsız sesleri çıkarması durumun evrenselliğini yansıtıyor. arc verdiğin not için teşekkür ederim.
Oldukça başarılı. Benim de kafama sadece tek şey takıldı.
Salako'nun çekildiği mağara değil mi bu? 🙂
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Tebrikler çok güzel düzenlenmiş ve olay cok iyi anlatılmış...
çokk iyi kısa ve güzel özenle hazırlanmış gercekten cok begendım...
Peki bu reklamda tanıtımı yapılan ürünün en mühim özelliği ses yalıtımına sahip olması mı?
(Hayali bir ürün olduğunu biliyorum. Sadece reklamın mantığını sorgulamaya çalışıyorum.)
O zaman aslında bu bir çift kulak tıpasının reklamı olması daha mantıklı.Çünkü kadınları her zaman arabanın dışında tutamayız.Yani zamanı oluyor şöför koltuğunda oturuyorlar.
Yalnız tekrarlıyorum,çok hoştu,tekrar tebrikler.
Asıl güç yokluğun içinde varlık gösterenlerdedir.
http://www.rmznuysal.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
O zaman aslında bu bir çift kulak tıpasının reklamı olması daha mantıklı.Çünkü kadınları her zaman arabanın dışında tutamayız.Yani zamanı oluyor şöför koltuğunda oturuyorlar.
Yalnız tekrarlıyorum,çok hoştu,tekrar tebrikler.
Teknik olarak ben de çok iyi buldum.
Ama reklam fikri olarak başarısız buluyorum hala, yerli film'in söyledikleri de düşünülebilir sebep olarak.
İlginiz için teşekkürler. Yanlız atladığınız bişey var sanki. Bir erkeğin arabayı icat etmesinin tek sebebi bu olabilir mi sizce ? ( Ama reklam da tek sebep bu olarak gösterdik.)
Reklam filminde absürd bir mizah var o kadar. Ayrıca en başta böyle bi ürün yok. Bu sadece bir ürünün reklam filmi değil, biraz da erkek bakış açısı ile ikili ilişkilerde çok sık yaşanan bir durumun mizahi bir şekilde ele alınışı.
"...Çünkü kadınları her zaman arabanın dışında tutamayız..." demişsin yerli film peki erkekleri kadınlardan uzak tutabilirmiyiz ? 😀 burda amaç hiç kimseyi birbirinden uzak tutmak değil.
"Her başarılı erkeğin ARKASINDA bir kadın vardır." düşüncesinden yola çıkarak bir icadın öyküsünü anlatmaya çalışıyoruz.
Şu foruma konan filmlerde bu reklamda aradığınız anlamın yarısını arayıp güzel yorumlar yapsanız filmlere neler olacak..
Çok güzel reklam abi boşver bunları :D.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
harika bir reklam gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş:)çekim olarak ta çok kaliteliydi tebrik ediyorum saygılarımla.
Çok güzel olmuş Ersin, özellikle post prodüksiyon güzelmiş, ince çalışılmış.Seslendirme biraz daha kuvvetli olabilirmiş sanki, bir de bazı planlar uzun kalmış gibi geldi bana.Elinize sağlık güzel bir iş çıkmış, reklam ne reklamı tam anlayamadım öylesine mi yoksa?
*our AC-130 in the air
araba reklamına benzettim ben 😀
midas adında bi arabanın reklamı. Öylesine de denebilir yani 🙂