Forum

Dayat(ma) - kısa fi...

Dayat(ma) - kısa film 2011

48 Gönderi
19 Üyeler
0 Reactions
7,732 Görüntüleme
(@mecayonur)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Merhaba arkadaşlar;
Aklımdaki düşünceleri dışarı vurmak adına; tamamen deneysel bir kısa film yaptım hemde oynadım.Filmde imgelemeleri kullanmamda ki asıl sebep ise ; anlatıma, seyircininde yorumlayarak katılmasıydı umarım beğenirsiniz... Yorumlarınızı bekliyorum. 720 p HD izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler.

https://www.youtube.com/watch?v=

Kullanılan ekipmanlar ; Canon Eos 60 D ; 18-135 mm Canon Lens
Kurgu - Adobe premier CS 5.5

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 17/05/2011 1:59 am
 prot
(@prot)

çok merakettim ama şuan izleyemiyorum evden, yarın sabah işten bakiyim.iyi olduguna eminim 🙂

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 17/05/2011 2:10 am
(@mtnrdgn)

güzel kadraj, hoş ışık, görüntü-müzik...
beğendim, tebrik ederim

Gönderildi : 17/05/2011 2:18 am
(@pardon)
Gönderi: 66

hoşuma gitti,güzel kadraj. Bitişte kapının örtülmesi ve jeneriğin akması çok hoş. Müzik çok uyumlu. Anlatım çok iyi. Yoruma gayet açık bir deneysel çalışma olmuş.

Beğendim,tebrik ederim...

''üretim değil , tüketim fabrikasına hoşgeldiniz."

Gönderildi : 17/05/2011 2:22 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için. Sevgili Prot bekliyorum yorumunu abi yarın görüşrüz 🙂

Gönderildi : 17/05/2011 2:24 am
(@gbafilm)
Gönderi: 36

Müzik hoş durmuş.Işık da güzel tebrikler 🙂

Gönderildi : 17/05/2011 2:30 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

Çok teşekkürler Işığı yakalamak için baya bir uğraştım diyebilirim 🙂

Gönderildi : 17/05/2011 2:33 am
(@oguzcicek)

güzel bir film bütün olarak tek sıkan nokta tek kadraj olması bence

Kiralık 550d + 2 lens + 2 tripot + 3 yedek batarya sadece 50 lira
Detaylar http://www.filmfabrikasi.com/forum/viewtopic.php?t=8806" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 17/05/2011 4:35 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

teşekkürler kardeşim. Tek plan olmasının anlatımdaki yeri büyüktü benim için, bu yüzden tamamen uzun plan tercih ettim. böyle imgesel bir anlatımda hareketli planların olması ve planların değişmesi olayın bütününü etkileyeceğinden dolayı kesme yapmadım... izleyen ve izleyecek olan herkese tekrardan değerli zamanlarını ayırdıkları için teşekkürederim.

Gönderildi : 17/05/2011 4:40 am
 prot
(@prot)

tema ile müzik cuk oturmuş.oyunculuk tarafının oldugunuda yeni ögrenmiş oldum.+ olarak eleştiri degilde öneri olarak kabul edersen,farklı ama sayı olarak daha fazla planları, dissolve etkisi ile, sonlara dogru yansıtılsaymış(durum ve ifade gibi) bence seyir grafiginde, dahada dinamik unsurları öne çıkartılmış olunablirmiydi acaba diye düşünüyorum.Yukarda dedidigm gibi iyi olduguna eminim demiştim eline saglık paşam 🙂

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 17/05/2011 1:32 pm
(@mecayonur)
Başlığı açan

Çok teşekkürler paşam. 🙂 Oyunculuk yaklaşık 5 yıldır yapıyorum aslında ama genelde tiyatral anlamda...İlk başlarda Senin önermenide düşündüm aslında, hatta o şekilde çekseydim belkide daha iyi olabilirdi fakat minimalizmin; anlatımımı tam kafamdakine göre şekillendirdiğini ve beni etkilediğini gördüğüm için bu akımdan yararlanarak çektim. Yorumun için tekrardan teşekkürler paşam 🙂

Gönderildi : 17/05/2011 1:41 pm
(@sataman)

Devam Onur,sen bu işi yapıyorsun 🙂 Tebrikler.

Gönderildi : 17/05/2011 1:45 pm
(@mecayonur)
Başlığı açan

Çok teşekkürler Selçuk abi 🙂 severek izliyoruz senin filmleri 😉

Gönderildi : 17/05/2011 1:46 pm
(@uguratilgan)

Eline sağlık paşam güzel olmuş.

Gönderildi : 17/05/2011 6:48 pm
(@junky)
Gönderi: 72

Beğenmekle beraber Prot'a katılıyorum. Ama en nihayetinde bir tercih meselesidir. Gayet deneysel bir çalışma olmuş. Işıkta çok yerinde kullanılmış. Ellerine sağlık..

Gönderildi : 18/05/2011 12:28 am
Sayfa 1 / 4
Paylaş: