Merhaba arkadaşlar
Öncelikle export alırken dikkat etmemişiz galiba ki toplam video 1:42 iken sadece 1:00 kadar görüntü var. Son kısmını kesmeliydiniz.
Sliderları biraz daha yumuşak kullanmak lazım. Arada tutukluklar var ama büyük sorun değil. Çene altından açıda elle tutulan kamera biraz fazla titremiş ve slider ile tripod görüntüleri arasında biraz sırıtmış.
Pozlama ve ISO ayarları biraz kaymış gibi. Gürültü ve sanırım yatan adamın pencereye doğru çekiminde pozlama fazla. Diyaframı 1 stop kısmak ve ISO'yu da bir birim düşürmek daha yerinde olabilir. Gerçi gürültünün nedeni vimeo sıkıştırması da olabilir. Elinizdeki orijinal daha iyi olsa gerek.
Ses uygulaması iyi. Montaj iyi. Daha da iyi olabilir...
Kolay gelsin. Konulu çalışmalara geçmek vakti gelmiş...
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Öncelikle export alırken dikkat etmemişiz galiba ki toplam video 1:42 iken sadece 1:00 kadar görüntü var. Son kısmını kesmeliydiniz.
Sliderları biraz daha yumuşak kullanmak lazım. Arada tutukluklar var ama büyük sorun değil. Çene altından açıda elle tutulan kamera biraz fazla titremiş ve slider ile tripod görüntüleri arasında biraz sırıtmış.
Pozlama ve ISO ayarları biraz kaymış gibi. Gürültü ve sanırım yatan adamın pencereye doğru çekiminde pozlama fazla. Diyaframı 1 stop kısmak ve ISO'yu da bir birim düşürmek daha yerinde olabilir. Gerçi gürültünün nedeni vimeo sıkıştırması da olabilir. Elinizdeki orijinal daha iyi olsa gerek.
Ses uygulaması iyi. Montaj iyi. Daha da iyi olabilir...
Kolay gelsin. Konulu çalışmalara geçmek vakti gelmiş...
slider'ı yeni denedik evet fark ettik daha yumuşak kullanmalıyız
export alırken dikkat edemedim çıktı aldığımda süre uzamış,bir daha export almak istemedim.
yatan adamda diafram 1 stop düşürülebilirdi haklısın..
ses olarak ntg-2 kullandık..
Asıl projemize çalışmaya başladık hayırlısı diyelim.
Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz..