Forum

Beton / Kısa Film/ ...

Beton / Kısa Film/ süre:4,38 dakika

18 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
4,815 Görüntüleme
(@cinelook)
Gönderi: 0

eksiklik var film %65-70 tamamlanmış gibi, neler olurdu daha bu filme... daha bir deneysellik daha bir gerilim, daha bir hızlı kurgu, elindeki imkanlarla ve oyuncularla sen muazzam bir film çekerdin bence Onur ama maalesef eksik geliyor izleyince. Kız yakın plan ve beyaz makyajlı haliyle yeşil perdede alınmış olsa aşırı gerilimli sahneler çıkartırdın ortaya... Yeşil perdesiz de olurdu hatta ama insanın aklına gelmiyor zamanında işte keşke imkanın olsa tekrar bu elemanlarla çekim yapmaya eklemeler yapsan benim bile içimde kaldı yani düşün 😀

iyi bir gerilim olurmuş :))

Gönderildi : 11/03/2015 7:08 am
(@paciente)
Gönderi: 0

Kıvamında iyi bir film olmuş. Tebrikler...

Gönderildi : 11/03/2015 3:48 pm
(@onurerdogan)
Gönderi: 63

Teşekkür ederim eleştirileriniz için. İlkerin dediği gibi yüzde yüzlük bir film kesinlikle değil.

Klişe işleri bende sevmiyorum, hatta bundan yakınıyorum ama Samsunda yaşanmış gerçek bir olayı çok dışına çıkmadan anlatmak istedim. Bir kısa filmde adam zehirli örümceği eve salarak intihara kalkıyor, filmin sonunda da örümcek tarafından zehirleniyor ve ölüyor. Ben bu filmi izlediğimde çok sevmiştim. Senaryo çok önemli, ve bende bu eksiklikten yakınıyorum. 🙂

Gönderildi : 12/03/2015 4:01 am
Sayfa 2 / 2
Paylaş: