Forum

Ah Bu Ben (MFÖ) Cov...
 

Ah Bu Ben (MFÖ) Cover (Klip Denemesi) Görüntü Yenilenmiştir

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,328 Görüntüleme
(@burki6634)
Gönderi: 45
Başlığı açan
 


Görüntü Boyutu Yenilenmiştir.

After Effects , Fl studio , "∞Short Films∞"
www.youtube.com/burkibb

 
Gönderildi : 19/10/2015 7:18 pm
(@miyavhit)
Gönderi: 34
 

Benim klipler için tek takıldığım nokta; duyduğumuz sesin enerjisi ile, söyleyen kişinin söylermiş gibi yaptığı görüntünün enerjisinin bir birini tutması. Bu sadece senin klibin için değil hemen hemen bir çok klip için geçerli.
Onun dışında klip çok sade ve 90'ları hatırlatıyor. Bir kaç dış çekim görüntüsü aralara serpiştirilebilirdi. Ne bileyim sarı yapraklar yada slow motion caddede yürüme gibi vs. uyduruyorum... İzlerken buna benzer bir şeyler arıyoruz. Bu arada ses çok iyi her kim söylemişse yüreğine sağlık.
Kolay gelsin.

Sinema tüm sanatların orkestra şefidir...

 
Gönderildi : 20/10/2015 1:00 am
(@fulgura)
Gönderi: 5141
 

Klipten çok sahne performansı gibi olmuş. Mekan çok boş. Işık ilginç değil; düz ve karşıdan verilmiş, kontrast ve gölge yaratmayan bir ışık var. Yani gölge var ama en istenmeyen gölgeler olmuş.

Video formatınız düşük kalmış. Kenarlardaki siyahlar kötü durmakta. Bence açılarınız da ilginç ve estetik değil. Kadraja giren unsurları daha dikkatli kontrol etmelisiniz. Alan derinliğini kullanarak da estetik katabilirdiniz. Bu çalışma bende daha önceden üzerinde çok düşünmeden çekim yaptığınız izlenimi oluşturdu.

Olumsuz da olsa bu yorumlar sizi yıldırmasın. Bence bu türden cover videolarını izleyin. Önce gördüklerinizi birebir kopyalayın ama sonra bunlara özgünlük ekleyin. Adım adım ilerlersiniz. Size, sizin kullandığınız imkanların neredeyse birebir aynısıyla çekilmiş iki klip göstereyim. Açı kullanımına ve görsel kalite farkına bakın derim.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

 
Gönderildi : 20/10/2015 1:52 am
(@burki6634)
Gönderi: 45
Başlığı açan
 

Elestirileriniz için teşekkür ederim. Eksikliklerimi ve hatalarımı görmüş oldum..

After Effects , Fl studio , "∞Short Films∞"
www.youtube.com/burkibb

 
Gönderildi : 21/10/2015 2:41 am
Paylaş: