Yerli eleştiri, dost acı söyler; çok kötü olmuş bi daha çekmeyin demek değildir.
Başlangıç için vasatın üstünde bir performansta film.Daha iyileri çıkacaktır.. Önemli olan eleştirilerden açıkları kapayıp bir sonraki filmde yapmamak...
aman tanrım hepa nın içine cin girmiş.
Oha, hepa'dan bu lafları duymak beni çok duygulandırdı.. Çok da haklı.. Ama hepa'nın yazmış olması ayrı bir duygu seline sebep oldu bende..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Biz lisedeyken ayaklarımızı çekiyorduk kamera ile 🙂 Bak adam eli yüzü düzgün bi film çekmiş hiç değilse..Artık böyle düzgün yorumlar yazıcam yoksa forum hatırasında bindiriyor Özgür bana meueha.
*our AC-130 in the air
🙂 🙂 🙂
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
🙂 🙂 🙂
1 yıl önceki hepa'yı hatırladım bu mesajla :).
Hepa değişmene sevindim. Doğru karar, tam yol ileri birader..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
slm beran filmi izledim aslın da tam olarak anlayamadım filmin sonunu yoruma açık bırakmışsın sanki bikaç hata var filmde mesela: aks. ve devamlılık sorunları var heralde ilk çalışmalarından biri bu film bu sorunlara dikkat edersen daha iyi olur bence başarılar..
Yapıcı eleştiriniz için çok teşekkürler...
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
İlk film için güzel olmuş bence.. Eline sağlık Beran 🙂
Teşekkürler 🙂
Emrah'ın filme söylediklerini vs.. düşününce kendi filmine aldığın eleştirilere verdiğin tepkiler şaşırttı açıkçası 🙂
Ben, sürekli denemekten yanayım her zaman. Denemişsin... İyisiyle kötüsüyle bir deneme filmi çıkarmışsın. Bu bile önemli bir adımdır. Teknik olarak gözüme çok batan olaylar; ışık, sürekli aks kırmış olman ve ses... Bunların hepsini ilk filmin olmasına veriyorum ve zaten farkında olduğunu varsayıyorum. Herkesin ilk film denemesi senaryosu kötüdür tahminimce o yüzden bu konuda yorum yapmadan geçiyorum ve önemli bir adım atmış olduğun için seni tebrik ediyorum. Daha planlı programlı ne yaptığını daha bir bilen işlerini merakla bekliyorum. Saygılar
dünya bir oyun sahnesi
Teşekkürler GambiT. Emrah'ın filmine fazla birşey söylemedim açıkcası hani söyelecek kadar bilgim yok:). Ve daha iyisini yapmadım. Eleştiriler için teşekkür ederim.
"673" ün ismini ve hikayeyi geliştirip yeniden çekmeyi düşünüyorum . Nasıl olur sizce??
haydaaaaaa... elleme derim ben.. ona haryacağın zaman ve emeği başka bir projeye ayırmanı tavsiye ederim...
ANKARADAN AYDIN
Yeni projem var onu çekeceğim ilk önce. Bunu ilerki zamanlar için düşünmüştüm. Geliştirilmeye hazır bi hikaye aslında.