Forum

(!)

27 Gönderi
11 Üyeler
0 Reactions
5,347 Görüntüleme
 Hepa
(@hepa)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Bir video-art çalışmasıdır.

İzlemek için tıklayın!

Son yılların en büyük operasyonu yapılırken askerimize manevi destek.Siz de tepkisiz kalmayın!

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 3:48 am
(@byparlak)

cok guzel olmus!!

birtek en sonda cikan yazilari biraz hizli buldum..bir kac bilgi daha verip mesaji daha iyi vurgulayabilirdin ama yinede son derece anlamli olmus ..tebrikler!

n/a

Gönderildi : 21/12/2007 4:06 am
 Düd
(@dud)

Sondaki yazılar cidden çok mu saçma yoksa benim algımda problem mi var? Hakkaten inanılmaz tutarsız olmuşlar.

Aynı videonun eray için olanını da istiyorum, göremedim kelini onun daha..

Geçmiş olsun Barış.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 21/12/2007 6:21 am
(@byparlak)

hayir ordaki mesaj guzelde cok hizli geldi bana sdece..ve biraz daha bilgi eklense detaylar vs dahada guzel olurmus diye dusundum.

n/a

Gönderildi : 21/12/2007 6:26 am
 Düd
(@dud)

Bence saçma, önce hiroşima'dan bahsediliyor, sonra 13 yılda Türkiye'de ölen kişi sayısının bunun 20de biri olduğundan bahsediliyor. Ben burada verilmek istenen mesajı anlayamadım.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 21/12/2007 6:29 am
(@byparlak)

Turkiye'de olen kisi sayisi degil..PKK nin oldurdugu asker/sivil sayisi o. Karsilastirma yapmis Baris.

n/a

Gönderildi : 21/12/2007 6:33 am
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Ah Eylem'cim durdurupta filmi okusaydın keşke ne yazdığını..

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 6:42 am
(@pyromancer)
Gönderi: 18

Film teknik olarak hoşuma gitti.Filmi sinematik kılan 16:9 formatında kaş kalan yerlere video konması fikri falan çok hoş ..

ancakk..... Sanatçı sanatını objektif yapar..
ayrımcılık sanatın içinde zerre kadar yer alamaz. sanatçı sanata objektif yaklaşmalıdır. malesef bu film pek öyle olmamış.

Teknik olarak Barış'ı tebrik ediyorum.Ancak objektif bir yapım olsaydı keşke.. Sadece kendi düşüncesini lanse etmeye çalışmasaydı yani..

Gönderildi : 21/12/2007 6:49 am
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Teşekkürler Hemi, bilmiyorum toplum sorununa parmak basmak istedim. (başarıp başaramam ayrı tabikide) İstatistikleri yansıttım filme sadece.Ayrımcılıktan kastettiğin; milliyetçilik gibi bir kavram ise.Yanlış yerde arıyorsun;)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 7:03 am
 Düd
(@dud)

Okudum biladerim saçma işte. Senin o sayının belli bir sayıdan yüksek olduğunu göstermen gerek ki vurucu olsun. 10 saniyede Türkiyede 13 yılda ölenden 20 kat daha fazla insan ölmüş ve sen iki olayı karşılaştırıyorsun. Sanki Hiroşima'nın vahşiliğinden dem vurmak istiyorsun gibi bir mesaj var ortada. Bence bu çok saçma ve anlamadım ne demek istediğini.

Sanatın neden objektif olması gerektiğini de ben anlayamadım. Sanat toplum içindircilerdensin sanırım Hemi, sanat birey içindir benim gözümde.

Gönderildi : 21/12/2007 7:07 am
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Toplu katliam, kitle imhanın anlık kayıpları tabiki de daha büyüktür 13 yılda açılan yara anlık bir imhanın %5.4'ünü simgelemektedir.Sonuçta rakamlar vesairedir.alınan canların bedelleri ödenmedikte her iki savaşında bir anlamı yoktur.Ne 60 yıl önce ne de bugün.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 7:11 am
 Düd
(@dud)

Sadece son cümleyi yazsan ok derdim, hâlen daha anlamsız benim için valla ama üstelemiyorum.

Sondaki mantıksız yazılar dışında montaj ve müziğin uyumu gayet güzel, arada güldüğünüz kısımları da kullanmasan daha da etkileyici olurdu ama o da samimi bir hava katmış çok da sırıtmamış yani. Güzel güzel. Eray'ın da kelini görmek istiyoruz ama hâlen diyorum :).

Gönderildi : 21/12/2007 7:13 am
(@aydemirse)

Çok beğendim güzel bir çalışma olmuş ama videonun sonundaki yazıda ki tutarsızlık göze çarpıyor. Kitle imhanın yüzde 5.4 ü denince sanki eee adam koskoca ülkeyi 10 yıllardır gerilla savaşına tutmuş beşikteki çocuğa bile kurşun sıkmış ama yaptığı bunca şey bir kitle imha silahının yapabileceğinin ancak yüzde 5'idir gibi bir sonuç da çıkabilir. Bunun yerine vietnam savaşındkai kayıp üzerinden gidilse misal (ki toplam 57 bin kayıp vermişti ABD) daha etkili olur gibi geldi bana.

PKK'nın aldığı can sayısı hakkında videodaki rakam 12.000 civarıydı ama 2000'in başlarındaki açıklananan rakam 30.000 civarındaydı.Yanlış hatırlamıyorsam

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 21/12/2007 4:39 pm
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Güzel yorumların için teşekkürler Selçuki sanırım orada bi düzeltmeye gidicem gibi.Cümle olarak devrik diyor herkes anlatım bozukluğu(!) yani:)

Ben de pek araştırma fırsatım olmadı ama istatistikleri inceledim o rakam vardı toplam sivil ve askeri ölümde.

Oraya güzel birşey lazım:) Önerisi olan?

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 4:57 pm
(@kezzap)
Admin

Bence hiçbir şeye gerek yok.
Zaten söylemek istediğini söylüyor video.

Gönderildi : 21/12/2007 5:15 pm
Sayfa 1 / 2
Paylaş: