Forum

2011-2012 Showreel

2011-2012 Showreel

5 Gönderi
4 Üyeler
0 Reactions
1,737 Görüntüleme
(@melihk)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Son 2 senede yaptığım işleri birleştirmek istedim kısa bir videoda , böyle bir şey çıktı iyi seyirler 🙂

[vimeo] http://www.vimeo.com/49843651 [/vimeo]

vimeo.com/melihk

Gönderildi : 20/09/2012 11:12 pm
(@copen)

eline sağlık güzel olmuş

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

Gönderildi : 14/11/2012 5:16 am
(@sentetix)

eline saglık cok şık olmuş

Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta

Gönderildi : 15/11/2012 4:06 pm
 Düd
(@dud)

2 dakikanın altına inmesi şart, görüntüler güzel olsa da sıkıyor, sonuçta alakasız projelerden alakasız kadrajlar görüyoruz. Dolayısıyla hele de söz konusu olan showreelsa ne kadar kısa o kadar iyi.

Bir de en baştan yönetmen ve g.y. yazmışsın ancak hangi projede hangisini yaptığını yazmamışsın. Onların da ayrılması gerek ki o projede tam olarak ne iş yaptığını bilelim.

Bu arada yorum almak için paylaştın yoksa burada bulunsun diye mi paylaştın bilmiyorum :). Ben FF icabı yorumda bulundum. Ben de bir dönem bayağı kafayı yemiştim shworeel olayına da ondan :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 15/11/2012 5:31 pm
(@melihk)
Başlığı açan

Herkese teşekkürler 🙂
Bütün videolarda iki görevide ben üstlendim , bende sonradan izleyince kısalması gerektiğini düşündüm. Farketmez yorum alıp almaması bulunsun diye koydum teşekkürler 🙂

vimeo.com/melihk

Gönderildi : 18/11/2012 9:42 pm
Paylaş: