Yahu önce cidden film nerede 😀 kaç ay olmuş yani. Onun dışında tamamını izlemedim tanıtımın lakin tahminimce 7-8 dk tamamı. Tanıtım 7-8 dk ise film kaç dakika olacak. Buna orantılı en aşağı 50-60 dk olması lazım, o zaman da ne yaptın yani derim. 30 dk daha çek bağımsız uzun metraj film olsun.
Bunların dışında animasyonlar "Muhteşem Yüzyıl"ınkinden daha başarılı olmuş 😀 😀
Yanlış anlama son laf sana değil "Muhteşem Yüzyıl"a. Tabi onlarda bir bölüm için senin kadar zamana sahip olsalardı belki daha iyi olabilirdi
Yahu önce cidden film nerede 😀 kaç ay olmuş yani. Onun dışında tamamını izlemedim tanıtımın lakin tahminimce 7-8 dk tamamı. Tanıtım 7-8 dk ise film kaç dakika olacak. Buna orantılı en aşağı 50-60 dk olması lazım, o zaman da ne yaptın yani derim. 30 dk daha çek bağımsız uzun metraj film olsun.
Bunların dışında animasyonlar "Muhteşem Yüzyıl"ınkinden daha başarılı olmuş 😀 😀
Yanlış anlama son laf sana değil "Muhteşem Yüzyıl"a. Tabi onlarda bir bölüm için senin kadar zamana sahip olsalardı belki daha iyi olabilirdi
"Film nerede?" haklısınız 😀 ama ben sadece film ile uğraşamıyorum gündelik hayat yoğun(bilhassa öss dönemi) tanıtım 6 dakika konuşmalarımızla beraber. film tahmini 35-40 dakika olacak gibi.
animasyon kısmına gelince; muhteşem yüzyılın vfx kadrosu elimde olsa evet bencede iyi işler çıkarabilirdik malum tek kişi zor oluyor (:
-Bir makara bitip de diğerinin başlayacağı an birinin düğmeye basması gerekir. O anda ekranın sağ üst köşesinde bir nokta belirir.
-Bu sektörde biz ona sigara deliği deriz.
3d ler ile uğraşıyorum. gösterime doğru bir video blog yapayım dedim. bu 1. bölüm;
[vimeo] http://www.vimeo.com/20657169 [/vimeo]
-Bir makara bitip de diğerinin başlayacağı an birinin düğmeye basması gerekir. O anda ekranın sağ üst köşesinde bir nokta belirir.
Bu kadar uğraşmışsınız ama en önemli sinematografik detaylardan birini önemsememişsiniz; kostüm. O gömlekler nedir abi öyle yakaları içine kıvırıvermişsiniz. O dönemlerde öyle kar beyaz gömlekler bulunurmuydu acaba? 1914 yıllarında giyim kuşam deyince benim gözümün önünde sarımtırak renkte ve bilek kısımları fırfırlı gömlekler canlanıyor.
Ayrıca filmi siyah beyaz yapmanızı tavsiye ederim.
Bu kadar uğraşmışsınız ama en önemli sinematografik detaylardan birini önemsememişsiniz; kostüm. O gömlekler nedir abi öyle yakaları içine kıvırıvermişsiniz. O dönemlerde öyle kar beyaz gömlekler bulunurmuydu acaba? 1914 yıllarında giyim kuşam deyince benim gözümün önünde sarımtırak renkte ve bilek kısımları fırfırlı gömlekler canlanıyor.
Ayrıca filmi siyah beyaz yapmanızı tavsiye ederim.
1. çekimlerde içe kıvrılmış gömlerker vardı evet 🙂 ancak 3. çekimlerde asker kostümleri kullandık. filmin bir kısımında ilk çekimlerden görüntülerde kullanılınca onlarda girdi filme. 1918'de bir yokluk başlıyordu tamam ancak tayyare bölükleri bunun dışında idi, o zamanın seçkin sınıfı diyebiliriz.
bence renkli olarak iyi olacak inş