http://www.vatanbilgisayar.com/verbatim-53008-2.5-storen-go-500gb-usb2.0-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=51451 " onclick="window.open(this.href);return false;
Ürünün hala daha satışta olan en yakın modeli olarak yukarıdakini bulabildim. Ürün 320GB ve Gri olması dışında yukarıdaki ürünle birebir aynı spesifikasyonlara sahip. Ürünü geçen sene 19 Haziran'da Carrefour'dan 99 TL'ye almışım. Vatan'daki 500 GB'lık versiyonunun fiyatı 124-135 TL arasında.
Ürün ile ilgili bu süre boyunca ufacık bir sorun dahi yaşamadım. Satış nedenim diğer üründeki benzer bir neden bu ürün USB2.0 lakin bilgisayarımda USB3.0 girişi olduğundan ötürü 3.0 destekli bir ürün almak istiyorum.
Ürün satış esnasında orijinal kutu, kutu içeriği ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir.
Ürün Fiyatı: 70 TL (Pazarlıksız)
Not:
Arkadaşlar lütfen gerçekten ciddi olan yazsın, sonradan dönecek, vazgeçecek olanlar yazmasın keza ben de öğrenciyim bu satıştan gelecek paraya bel bağlayarak gidip hard diski alacağım ve anlaştıktan 2 gün sonrasına hard diski satacağım çünkü içerisindeki bilgilerin yeni alacağım hard diske taşınması gerekli.
Western Digital 3,5" 1TB MYBOOK ESSENTIAL USB2.0 HARİCİ DİSK Satışı
Barış'ın satılık olan 2 ürününüde gördüm ve ikiside birbirinden temiz ve iyi kullanılmış. Bence fiyatlarıda çok uygun ihtiyacı olan için kaçırılmaması gereken bir fırsat.
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )