Forum

Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm

7 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,469 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan

250 tl bütçem var arkadaşlar taksitle almak istiyorum .trabzonda piyasa pahalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Gönderildi : 19/06/2011 5:07 pm
(@mecayonur)

tripotu İstanbul hayyamdan bulabilirsin yani buda demek oluyor ki sana hayyamdaki dükkanların tellerini vermek gerekir. çoğu güvenilir insanlardır.

Fotoğraf dünysaı ve macro fotoğrafçılık işini görür 😉 kargo hizmeti sunuyorlardı sanırım. internetten bu dükkanların sitelerine ulaşabilirsin kolay gelsin 😉

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 20/06/2011 1:26 am
(@homeros)

O tripodu yeni almış biri olarak şöyle diyeyim sakın Hayyam'ın kapısından dahi içeri girme. Onun yerine Sirkeci'deki Yalçınların yanından bir sokak giriyor oraya git o sokakta ileride sağ tarafta "Can Fotoğraf Malzemeleri ve Ekipmanları" adında bir dükkan var hemen oradaki pasajın girişinde. Ben o dükkandan aldım 250 TL'ye, Hayyam'da aldığım en ucuz fiyat ise 2. eline 270 TL'ydi.

Gönderildi : 20/06/2011 1:35 am
(@anonymous)
Başlığı açan

braveheart arkadaşım sağolasın ilgilendiğin için .Bu dükkanın teli varmı sende bi de acaba kargo imkanları varmıdır acaba

Gönderildi : 20/06/2011 2:39 am
(@mecayonur)

Barış alıp gönderebilir bence sana... 🙂

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 20/06/2011 12:07 pm
(@homeros)

Dükkanın telefonunu ve kargo olayını hiç bilmiyorum. İnternetten şöyle satan yerlere bir göz attım ama onlarda taksitle alınca 300-320TL'ye, havale ile olunca 280-290TL'ye satıyorlar. Yani İstanbul'a işin düşmeden alman zor gibi gözüküyor.

Gönderildi : 20/06/2011 1:26 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

nası bi memleket bura ya bi tripod almak için çektiğim çileye bak .anlaşılan 300 liraya alcaz mecbur sağolasın ilgilendiğn için ...

Gönderildi : 20/06/2011 11:00 pm
Paylaş: