250 tl bütçem var arkadaşlar taksitle almak istiyorum .trabzonda piyasa pahalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
tripotu İstanbul hayyamdan bulabilirsin yani buda demek oluyor ki sana hayyamdaki dükkanların tellerini vermek gerekir. çoğu güvenilir insanlardır.
Fotoğraf dünysaı ve macro fotoğrafçılık işini görür 😉 kargo hizmeti sunuyorlardı sanırım. internetten bu dükkanların sitelerine ulaşabilirsin kolay gelsin 😉
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
O tripodu yeni almış biri olarak şöyle diyeyim sakın Hayyam'ın kapısından dahi içeri girme. Onun yerine Sirkeci'deki Yalçınların yanından bir sokak giriyor oraya git o sokakta ileride sağ tarafta "Can Fotoğraf Malzemeleri ve Ekipmanları" adında bir dükkan var hemen oradaki pasajın girişinde. Ben o dükkandan aldım 250 TL'ye, Hayyam'da aldığım en ucuz fiyat ise 2. eline 270 TL'ydi.
braveheart arkadaşım sağolasın ilgilendiğin için .Bu dükkanın teli varmı sende bi de acaba kargo imkanları varmıdır acaba
Barış alıp gönderebilir bence sana... 🙂
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
Dükkanın telefonunu ve kargo olayını hiç bilmiyorum. İnternetten şöyle satan yerlere bir göz attım ama onlarda taksitle alınca 300-320TL'ye, havale ile olunca 280-290TL'ye satıyorlar. Yani İstanbul'a işin düşmeden alman zor gibi gözüküyor.
nası bi memleket bura ya bi tripod almak için çektiğim çileye bak .anlaşılan 300 liraya alcaz mecbur sağolasın ilgilendiğn için ...