Arkadaşlar bir heves aldım, çantadan çıkarmadım desem yalan olmaz. Şimdi faturasını çıkardım, 2012 Ocak ayında almışım Ankara Tripod Foto 'dan. Yani 2014 'ün başına kadar garantisi de var. Abartmıyorum sıfır diye satılabilecek durumda, filtre de takılı durdu hep. Sıfır 5D Mark II almayı düşünüyorum ama olur da temiz bir 5D verecek olan varsa üstünü tamamlarım. Fiyat olarak 1100 TL diyorum.
ö.m attımmm...
Arkadaşlar almak isteyip de fiyatla ilgili sıkıntısı olan temasa geçerse konuşuruz. Zira şu sıra satmam lazım ki 5D alabileyim:)
Fiyat 1000 TL oldu.
Fiyatı 900 TL yapıyorum arkadaşlar. 5D için para toparlıyorum, bu durumumdan yararlanın:)
merhabalar lensinizle ilgileniyorum ama denemem gerekiyor. blackmagic cinema camera ile sonsuza netleme sorunu olabiliyor bazi batchlerde, o yuzden.
Hocam selam.Satıl dı mı ürün acaba? Bende de 7d fakat geniş açım yok. Düşünebilirm.
Tarkovski neden muhteşemdir, açıklamak çok zor; ama benim için filmlerini izlemek vahiy gelmesi gibi bir şeydir.
Lars Von Trier
merhabalar lensinizle ilgileniyorum ama denemem gerekiyor. blackmagic cinema camera ile sonsuza netleme sorunu olabiliyor bazi batchlerde, o yuzden.
Ankara 'da iseniz deneyelim bulunduğunuz yere gelebilirim ama denemek için kargolamamı istemeyin:)
Hocam selam.Satıl dı mı ürün acaba? Bende de 7d fakat geniş açım yok. Düşünebilirm.
Satılmadı. Sahibinden 'e de koydum bu arada.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-tokina-11-16mm-f2.8-at-x-116-pro-dx-zoom-lens-canon-126288292/detay/
Şu lens satılana kadar ben Mark III aldım bile:)
neye niyet neye kısmet olmuş 🙂 5d diyordun mark3 almışsın, güle güle kullan, hayırlı olsun
Sağolasın. Lensi önce satsaydım daha rahat edecektim. Neyse tel yazdım. Tokina da sana hayırlı olur umarım:D
Tokina 'yı takas yoluyla verdim arkadaşlar.