hepa ben sana bağırmak istiyorum şu telefonu 2 gün önce koysaydın ne olurdu!!!!!!!!!!!!! gidip bana e72 aldırttın!!!! 🙁 neyse sağlık olsun artık. alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun çok iyi telefon cidden.
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
2 gün önce koysaydım hatta haberim olsaydı 7 gün içersinde değiştirme fırsatından yararlanıp iade edicektim 🙂 Süpriz hediyenin gözü kör olsun hehe
*our AC-130 in the air
haha 😀 yalnız hediyeye bak ya bildiğin blackberry 9700 bold bunu sat üzerine biraz imerıkın dalır koy dslr al 😀 allah aşkına bu hediyeyi sana hangi yakının aldı? benimde böyle bir yakınım olsa ahh ahhh:d konuşmasına hatta tanımasına görmesine bile gerek yok hediyeyi yollasın yeter (uzağı olurum) 😀
not: bayramda da aramam! 😀
😀 ya işte nası büyütmüşler telefonu ben bi denemek için açtım.Yeminle benim telefonumla aynı özelliklere sahip bi wifi ekli.O da olsun.. Hesap makinesini bile özellik olarak saymışlar sanırım..Bilmiyorum alışamadım bu Blackberry'lere:) Alacak arkadaşa ekstra bi' indirim uygulicam bu arada, yeter ki çıksın elimden de iphone 4 bakayim.
*our AC-130 in the air
vayyyy blackberryi de beğenmiyor paşam 😀 e tabi filmci adama Iphone yakışır HD videolar çekip film yapıcaksın dimiiiiiiieeeeeeee 😀 ama yemezler burdan herkesi örgütleyeceğim kimse almayacak blackberryini . sen hem o teli zorlada olsa kullanıcaksın ( adam tutup kullandırtıcam sana! ). hemde dslr makinalara ihanet etmemeyi öğrenceksin! ( adam tutup öğrettiricem sana! ) 😀
Not: Bu bir uyarı değil, Tehdittir! 😀
Sete blackberry ile gelmezsem namertim 😀
*our AC-130 in the air
ha şöyleeee akıllı olun!!! 😀 bak şimdi yine heyecanlandım 🙂
Hepanın herkese yaptığını ben de ona yapmak istiyorum.
Arkadaşım fiyat çok fazla bak burada ne var ?
http://www.sanalreyonum.com/urun/blackberry-bold-9700-onyx-cep-telefonu_688029.aspx?CatID=27177 " onclick="window.open(this.href);return false;
Ayrıca cv ni koy daha önce yaptığın telefon satışı var mı? Yorumlar neler?
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
http://www.sanalreyonum.com/urun/blackberry-bold-9700-onyx-cep-telefonu_688029.aspx?CatID=27177 " onclick="window.open(this.href);return false;
Ahaha böyle bi gönderme lazımdı hepaya 😀
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
erkan mütişsin +1 😀
bunu nasıl yapabildin hepaaaaaaaaa 😯 😥
duygularımızla oynadın umarım sende bizim gibi olursun...
Tutmadı Erkan:)
Paralel Ticaret bunların hepsi.Araştırın beyler, panpalar..
KVK garantili değil yani spot mal.
Benim faturanın üzerinde 1.300 yazıyor.200 lira zararım var.İsteyen alır, ciddi olana tekrardan bir indirim söz konusu olacak.
*our AC-130 in the air
Benim faturanın üzerinde 1.300 yazıyor.200 lira zararım var.
Hediye değil miydi abi, ne zararı?
😆
Blackberry sevmiyorum ya:)
*our AC-130 in the air