Forum

Satilik Profesyonel Ses Kayit Cihazi - Marantz PMD 660

3 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
2,011 Görüntüleme
(@parasutumacilmiyo)
Gönderi: 17
Başlığı açan

Merhaba,
Bir ust modele gectigimden, 1 yili biraz askin suredir bizzat kullandigim ses kayit cihazini satiyorum. Cihazin hicbir teknik sorunu yok, kozmetik olarak kusursuz. Kendim disinda hic kimse tarafindan kullanilmadi.
Bir ust modeli PMD 661'in kdv haric satis fiyati 697Euro'dur. http://www.sigmases.com/plist/ratvport.html " onclick="window.open(this.href);return false;

Ben PMD 660 icin 260 euro istiyorum. Ayni cihazi daha uygun bir fiyata bulmaniz mumkun degildir. Ebay'den de kontrol edebilirsiniz.

Devamli Turkiye'de degilim, 30-31 Aralik'ta Istanbul'da olacagim. Deneyerek elden teslim alabilirsiniz.

email:[email protected]
Sevgiler,
Harun Yasin

Kendi sitesinden bilgiler:
1 GB kapasiteli tek bir karta 36 saat mono ses depolayabiliyor. Ses kalitesi ilk şartınızsa, 1 saatten fazla sıkıştırılmamış, kaliteli 16 bitlik stereo .wav dosyaları kaydedebiliyor. Kurgu, sahada, iki kurgu modundan biri kullanılarak yapılabiliyor. Ya da dosyalar kendi USB portundan PC’ye aktıralabiliyor. Harddisk kullanmadigindan, kırılacak veya servis gerektirecek hareketli bir parçası yok.

Teknik Özellikler:

* 44.1 kHz veya 48 kHz’de sıkıştırılmamış 16 bitlik PCM .wav dosyaları kaydı
* 64 kbps’ta mono .mp3 dosyaları kaydı
* 128 kbps’ta stereo .mp3 dosyaları kaydı
* Yaygın ve ucuz Compact Flash (CF) kullanımı
* 1 GB CF kart 1 saatten fazla sıkıştırılmamış stereo ses depolar
* 1 GB CF kart 17 saat stereo veya 36 saat mono .mp3 depolar
* +48 V fantom güçlü iki adet XLR mikrofon bağlantısı
* Kolay, gerçek stereo kayıtlar için iki adet dahili kondansatörlü mikrofon
* Stereo hat giriş/çıkışı
* Yeni bir ses dosyasına kes-yapıştır tarzı kurgu
* Önemli ses parçalarına hızlı oynatım erişimi için 99 adet “sanal parça”

Giriş/Çıkış
Profesyonel düzeyde mikrofonların 1/8 inçlik jaka takılması sorun yaratıyor. PMD 660, +48V fantom güçlü iki adet dengeli XLR mikrofon girişine sahip. Harici mikrofonlar kullanılamıyorsa, dahili bir stereo kondansatörlü mikrfon çifti de var.

Kurgu ve Dosya Aktarımı
Sonuçta sesler yayın için kullanılabilir veya CD’ye kaydedilebilir. Kurgu, “Copy Segment” modu ile kes-yapıştır kolaylığıyla PMD 660’da yapılabilir. Hatalar sorun oluşturmaz, çünkü PMD orijinal kayıtları silmez. İstediğiniz gibi olduğunda, ses dosyaları PC’ye veya CD’ye aktarılabilir.

“Sanal Parça” Modu
Daha karmaşık kurgular için, PMD 660’ta Marantz Professional’ın sanal parça (virtual track) modu var. Bu modda, ses bölümlerinin 99 sanal parçası, dahili çalma listesi oluşturulabiliyor. PMD 660’a bir dosyanın hangi kısımlarının hangi sırayla çalınacağı söylenir; ve aygıt bunu orijinal dosyayı değiştirmeden ve daha fazla kart belleği kullanmadan yapar.

Gönderildi : 19/12/2009 1:57 pm
 Hepa
(@hepa)
Gönderi: 0

İyi satışlar, ürün sesçiler için güzele benziyor. Harici kayıt için ideal.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 19/12/2009 9:51 pm
(@parasutumacilmiyo)
Gönderi: 17
Başlığı açan

Tesekkurler.
Evet, ustun kalitede bir cihaz. Ben radyo isleri icin kullandim. Bagimsiz filmciler ve sinema ogrencileri icin de oldukca uygun.

Gönderildi : 20/12/2009 1:34 pm
Paylaş: