Forum

satılık pantherşaryo 16metre rayuzunluk fiyat 4000

67 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
9,689 Görüntüleme
(@mecayonur)
Gönderi: 0

owwwww bak bu süper oldu oldu işte kesinlikle harika bir haber bekliyorum mutlaka!!!!!!!!! heyecanladım bak şimdi !! galiba soyunuyorum 😀 tutmayın beni !!!!!! 😀

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 19/04/2011 9:42 pm
(@mustafa-tozlu)
Gönderi: 64
Başlığı açan

:))))

Gönderildi : 19/04/2011 9:45 pm
 prot
(@prot)

ha unutmadan ray uzunluklarını belirteyim.uzunluk 14 metre.8+2+4 toplam uzunluk 8 metre düz ray 2 metre yarım daire 4 metre düz ray...tam kurulum 14 metre...
yarım daire işte benim asıl bekledigim bu..

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 19/04/2011 10:07 pm
(@homeros)

Yani forumda sliderlar bile 400-500 TL arası değişirken, koskoca bir şaryonun nasıl oluyor da 150-200 TL'ye satılabileceği benim de aklımı kurcalıyor. Yani kimse üstüne alınması bu dediğimi sadece kafam karışıyor yani. Ayrıca bir video olsa da fena olmaz cidden.

Gönderildi : 20/04/2011 2:19 am
(@mecayonur)

yanlış anlamışsın barış paşam. mustafa kardeş koskoca şaryoyu değil 150 tl olan şaryoyu 2 ve 4 metre arası değişen bir ekipmanı 150 tl ye veriyor 😉

Gönderildi : 20/04/2011 2:26 am
(@homeros)

Yani sonuçta 200 TL olan kısaca işte 4 metrelik ray sistemi + sehpası değil mi? Eğer öyle değilse he tamam diyebilirim belki ama eğer öyleyse benim aklım almıyor yani. Yani şaryodur sliderdır bunlara yabancıyım, daha önce haşır neşir olduğum ekipmanlar değil ama direk Türk kafasıyla düşününce, bakıyorum ve diyorum ki "ulan buna giden malzemenin yarısı bile gitmemiştir buna, nasıl oluyorda ama bu diğerinin yarı fiyatına".

Gönderildi : 20/04/2011 2:29 am
(@homeros)

Yani tekrar söyleyeyim bu benim cidden cehaletimden kaynaklanan bir şeydir büyük ihtimal. Cidden ve lütfen kimse üstüne alınmasın, ben ne bu arkadaşa ne de forumdaki başka hiçbir arkadaşa bir töhmette bulunmuyorum. Merak ettiğimden ötürü soruyorum, yani aradaki fark nedir ki onlar bu aletten daha pahalı olabiliyor.

Gönderildi : 20/04/2011 2:37 am
(@pckopat065)
Gönderi: 42

hocam slider'da genelde rulman sistem tercih edildiği ve bu rulman denen nanenin de pahalı olmasından dolayı fiyatlar oynuyor.

şaryodaki malzemeleri heryerden rahatlıkla ve her fiyat aralığında bulabilirsiniz. tabi kullanılabilirliği önemli. o yüzden test videoları bekleniyor hep.

Gönderildi : 20/04/2011 4:30 am
(@homeros)

Hehh sağolasın cidden. Bu tür yapı-marangozluk vs. işlerinden hiç anlamadığım için, ben direk kaba gözle bakıyorum olaya ve yani mantıksız geliyordu ama ne olduğunu tam olarak bilmesem de rulman denen nanenin pahalı olduğunu duymuştum sanki, şimdi yavaş yavaş kafam alıyor sanki.

Gönderildi : 20/04/2011 11:11 am
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

arkadaşlar mrb kafanızdaki soruları aydınlatsam daha iyi olur kendimce...neden ucuz sorusunun cevabı,sürekli satış olmasındandır benim açımdan.samimi olarak söylüyorum 200 tl lik şaryodaki kazancım 65 tl dir..yani yüzde yüz kazançta sağlayabilirdim ama benim amacım neden ucuz olmasın neden amatör insanlar istedikleri veya beğendikleri bir ürünü şarırır fiyatta bulup alamasın.ucuz satmamdaki tek sebep budur...mesala panter şaryonun fiyatını duyunca eminim daha çok şaşıracaksınız.saygılarımla..unutmadan..son bişey daha ekleyeyim..rulman denilen bilyalı çelik gövde ebatına göre 2 tl den başlayım 25 tl ye kadar fiyatlara ulaşır..bizim sektör için kullanılanlardan bahsediyorum tabi.3 tl ye 4 cm çapında rulman istemediğiniz kadar mevcuttur piyasada....

Gönderildi : 21/04/2011 12:53 am
(@babaluga)

arkadaşlar mrb kafanızdaki soruları aydınlatsam daha iyi olur kendimce...neden ucuz sorusunun cevabı,sürekli satış olmasındandır benim açımdan.samimi olarak söylüyorum 200 tl lik şaryodaki kazancım 65 tl dir..yani yüzde yüz kazançta sağlayabilirdim ama benim amacım neden ucuz olmasın neden amatör insanlar istedikleri veya beğendikleri bir ürünü şarırır fiyatta bulup alamasın.ucuz satmamdaki tek sebep budur...mesala panter şaryonun fiyatını duyunca eminim daha çok şaşıracaksınız.saygılarımla..unutmadan..son bişey daha ekleyeyim..rulman denilen bilyalı çelik gövde ebatına göre 2 tl den başlayım 25 tl ye kadar fiyatlara ulaşır..bizim sektör için kullanılanlardan bahsediyorum tabi.3 tl ye 4 cm çapında rulman istemediğiniz kadar mevcuttur piyasada....
Mustafa bey kendinizce gayet güzel cevap vermişsiniz arkadaşların kafasındaki sorulara, ama zaten demişsiniz "kendimce" diye..

Bir elin 5 parmağını geçmeyecek sayıda arkadaş olarak hepimiz "kendimizce" birşeyler üretmeye çalışıyoruz.. Yurtdışındaki fiyatlarla karşılaştırırsanız kimsenin kimseye kazık atmak gibi bir niyeti olmadığını rahatlıkla görürsünüz..
Şahsi görüşüm bu tür polemik yaratacak "2.-TL ye rulman var" tarzında başka üreticileri yıpratacak açıklamalar yapmak zorunda hissetmek ve sanki kendinize artı pay çıkartmak anlamında açıklamalar bana göre dediğim gibi bir elin 5 parmağını geçmeyecek küçük bir grup için çok manasız.. Bu tarz tartışmalara girmek gibi bir niyetim yok ama belirtme isteği duydum..
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.. Saygılarımla.. Kemal..

Gönderildi : 21/04/2011 3:30 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

kemal bey öncelikle merhaba.yazınızı okudum ve yazdığım yazıyı tekrar tekrar okudum.kendi kendime acaba bu kadar lafı hakedecek ne yazdım diye tekrar okudum,inanın yazdıklarınıza çok şaşırdım,müsterih olun.amacım sadece insanlara neden ürünümün pahalı olmadığını anlatmak,aydınlatmaktı.özellikle şu kelimelerinizi neye dayanarak söylediniz inanın merak ediyorum...........((Yurtdışındaki fiyatlarla karşılaştırırsanız kimsenin kimseye kazık atmak gibi bir niyeti olmadığını rahatlıkla görürsünüz......Şahsi görüşüm bu tür polemik yaratacak "2.-TL ye rulman var" tarzında başka üreticileri yıpratacak açıklamalar yapmak zorunda hissetmek ve sanki kendinize artı pay çıkartmak anlamında açıklamalar bana göre dediğim gibi bir elin 5 parmağını geçmeyecek küçük bir grup için çok manasız.......................))))yukarıda pahalı bilinen bir ürünün piyasadaki reel fiyatını açıklamam size göre yanlış ise ben sizden özür diliyorum. lakin pahalı bilinen şeylerin aslında o kadarda pahalı olmadığını diğer ff üyelerine açıklamak bana göre doğru olan bi paylaşım.teşekkür ederim iyiçalışmalar..

Gönderildi : 22/04/2011 2:21 am
(@babaluga)

sliderlarda kullanilan malzemeyi bilmeden bunlari yazmakti zaten bana gore gereksiz olan. Sadece bunu belirtmek istedim, basliginizi kirletmek istememem. İyi calismalar.

Gönderildi : 22/04/2011 12:41 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

teşekkür ederim sizede iyi çalışmalar...

Gönderildi : 22/04/2011 1:39 pm
(@mecayonur)

mustafa paşam halen fotoğraflar ve deneme çekimleri gelmedi valla bak kaç gün oldu bu sadece imaj zedeler diye düşünüyorum 😉 inan merakediyorum iyi bir iş çıkarmışsan ilk müşterin sanırım ben olacağım sana güveniyorum ve tüm desteğim seninle!

Gönderildi : 22/04/2011 2:23 pm
Sayfa 3 / 5
Paylaş: