Forum

satılık pantherşaryo 16metre rayuzunluk fiyat 4000

67 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
9,689 Görüntüleme
(@mustafa-tozlu)
Gönderi: 64
Başlığı açan

özellikler.16 metre uzunluk.3.80 metre yarın daire.sıfır sarsıntı.sehpa üzerindeki tripot ve sandalye sökülüp takılabilir.2 metre eklemeli ray sistemi ile istenilen uzunlukta kullanabilme özelliğine sahiptir...

Gönderildi : 22/03/2011 10:09 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

isteğe göre sandalyeli ve çekme aparatlı şaryo yapılır...

Gönderildi : 30/03/2011 11:26 pm
(@mecayonur)
Gönderi: 0

merhaba mustafa kardeş. üzerine kameramanında oturabileceği şekilde yaparsan bende dahil çok daha fazla alıcı bulabileceğine inanıyorum gerçekten. ayrıca 4 metre ek ilaveli ile çekilmiş görüntüleride koyarsan referans için müthiş olur zira ek yerlerindeki atlamayı görmek isterim. eğer atlama olmuyorsa bunu 6 ve 8 metre de yapabilirsiniz sanırım doğrumu ?

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 31/03/2011 1:21 am
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

mrb onur kardeşim.şuan şaryo dolly üzerinde çalışmalarımı yogunlaştırmış bi vaziyetteyim.sanırım uzunluk 32 metreye kadar çıkacak dönüşler dahil.seninde söylediğin gibi ek ilaveleri son derece hassas bi şekilde yapıyorum.görüntü konusunda yine haklısın 2.veya 3 güne kalmaz görüntüleride yayınlarım...

Gönderildi : 01/04/2011 2:32 pm
(@omega_works)

32 Mt 😯 😯 😯

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 01/04/2011 8:28 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

ewet omega 32 metre yani sinema filmlerinde kullanıldığı gibi dizi çekimlerinde kullanılanlar gibi...onlar sadece 20 veya 25 metresini kullanıyor.neyse fazla söze ve lafa gerek yok ürün tamamlanınca daha detaylı görme imkanınız olacak...

Gönderildi : 01/04/2011 9:53 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

yazılara kaptırmışım kendimi pardon..omega bu şaryo 4 metre boyutunda dileyen olursa 6 metrede olabilir..ama benim bahsettiğim dolly modeli yanlış anlaşıldıysa özür dilerim..:))

Gönderildi : 01/04/2011 10:13 pm
(@omega_works)

Otoban gibi bişey olacak bu 🙂

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 01/04/2011 10:40 pm
(@mecayonur)

hadi bakalım mustafa kardeş inan merakla bekliyorum. beni alıcı olarak gör eğer iyi bir iş çıkarsa. Senin iyi işler çıkartacak potansiyele ve ışığa sahip olduğunu düşünüyorum. ayrıca 32 metre şaryo işine girmemeni öneririm ( yakında ulaşım şaryolar ile yapılcak demiştim ve kehanetim çıkıyor 😀 )
çünkü ray uzunlukarı 25 metre olanını gördüm evet ama profesyonel setlerde hatta amatör setlerde çokça çalışmışlığım ve tecrübe olarak bulunmuşluğum var diyebilirim 15 metreyi geçen kullanım hiç görmedim diyebilirim 😉

Gönderildi : 02/04/2011 2:02 am
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

onur kardeşim maksimum uzunluktan bahsettim bende..20 ila 25 metre boyutları olacak bu yaptığım,lakin firmaların tanıtım ve reklam çekimlerinde bulundum.bir fabrikanın iç mekan çekiminde(üretim) 20 metrelik şaryonun ne kadar kısa ve işlevsellikten uzak olduğunu görünce boyutun önemini daha iyi anladım..rayların 2 ila 2.5 metre boyutları olacak isteyen arkadaş dolly sini 10 metre isteyen 15 isteyen 25 ben gelen talebe göre ekstra ray temin edeceğim..şuda varki bu iş oldukça meşakkatli..umarım herşey düşündüğüm gibi ilerler...sayıglar.

Gönderildi : 02/04/2011 1:24 pm
 prot
(@prot)

bence fiyat/performans ilişkisi öenmli.Kendimce amatör kullanıcıların 20m ye ihitiyacı olmayacaktır fakat yarı çapı 2-4 m yarım daireye uzun 20m den daha fazla talep olur diye düşünüyorum.

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 02/04/2011 1:40 pm
(@mecayonur)

mustafa kardeş yine söylüyorum umarım herşey söylediğin gibi olur. önemli olan boyu değil işlevidir 😉 titreme olmazsa hiç bir sorun yok ve yaptığın şey emeğine değer. ayrıca prot kardeşinde söylediklerini dikkate al çok mantıklı geldi banada...

Gönderildi : 02/04/2011 1:49 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

onur kardeşim ek yerlerinde tekerlerin geçmesinde sıfır titreme var.bu amatör şaryoda ..ama ben hayalimi yani profesyonel şaryoyu sizlerle paylaştım..kurulum anında büyük bir u harfini veya zikzak bir yolu hayal ettim yapım aşaması bitincede..videosunu görüntülerini sizlerin taktirine sunacağım...4 metrelik şaryonun videosu ise pazartesi veya en geç salı günü takdirinize sunulacak...şuan satışı devam eden 4 metrelik şaryomun kullanım durumu tripot ve kamera lakin seninde değindiğin oturma sehpası ve kamera taşıyıcı aparatı eklediğim zaman ister istemez fiyat bi hayli artacak..talep olurmu bilemiyorum.fikir verirsen memnun olurum..

Gönderildi : 02/04/2011 2:23 pm
(@mecayonur)

anladım kardeşim titreme yoksa süper olur hatta bende alırım diyorum 😉 dediğini çok iyi anladım ve sabırsızlıkla bekliyorum. ben talep olacağına inanıyorum. zaten banada lazım olucak büyük olanından. illaki setimi genişletmek adına iyi bir adım olur. ben sana söyle söylüyeyim biraz kardanda fedakarlık yaparsan (para olarakta yarı profesyonellere hitap et ki; alınabilir olsun derim ben) eğer iyi satış gerçekleştitrsin...ürününün işlevi ve görüntüsüde iyi olmalı pazarlama şartıdır bunlar... yani diyorumki gözede hitap etsin mutkala 😉 videoları en kısa zamanda bekliyoruz.

Gönderildi : 02/04/2011 2:32 pm
(@mustafa-tozlu)
Başlığı açan

sanırım senin ilk tercihin sandalyeli şaryo olacak:))

Gönderildi : 02/04/2011 6:19 pm
Sayfa 1 / 5
Paylaş: