Arkadaşlar ürün satılmıştır ilginize çok teşekkür ederim 🙂
http://www.sahibinden.com/super_fiyata_satilik_panasonic_gs500-65WQQaXQQ11502948WQQpXQQdisplayitem
Kusra bakma ama 5 senelik SD bir makine için 900 lira çok yüksek bir fiyat, bu fiyatta HDV kameralar alınıyor.
İyi satışlar.
*our AC-130 in the air
Aslında bir yerde haklısın ama internette 1200 TL ye satan çılgınlar görünce çok da inmek gelmedi içimden.
Pazarlık yaparım. Teşekkürler 🙂
Kusra bakma ama 5 senelik SD bir makine için 900 lira çok yüksek bir fiyat, bu fiyatta HDV kameralar alınıyor.
İyi satışlar.
Ben de katılıyorum fiyatın yüksekliğine de aletin temizinin fiyatı çok yüksek..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Evet aletin değeriinin hala 2500 TL lerde dolaşması da ilginç . Neden düşmüyo bu panasoniclerin fiyatı anlamak zor .
Bu arada fiyat yenilendi alınası hale getirildi. Saygılar...
Sanırım fiyat güncellemesi hiç yapılmamış üründe Panasonic olarak, zaten bildiğim kadarı ile üretimi de durdu aletin.
*our AC-130 in the air
Evet aletin değeriinin hala 2500 TL lerde dolaşması da ilginç . Neden düşmüyo bu panasoniclerin fiyatı anlamak zor .
sahibinden ve gittigidiyor için diyorsan sen bakma onlara...adamlar hiç olmadık şeyleler olmadık fiyatlar istiyolar...bir malın ortalama bir fiyatı vardır...3 aşşağı 5 yukarıdır...o derece farketmez...senin ürününün ne kadar olduğunu bizim arkadaşlar bilirler zaten...altına düşmene de izin vermezler söylerler..kolay gelsin
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...