Merhabalar
Bir arkadaşım dijital fotoğraf makinesini satmak istiyor. Makinenin özelliklerini yazmış, ben de size iletiyorum. Alan olmasa bile, kaça satılabileceği konusunda fikri olan varsa duymak istiyor çünkü Hayyam'a götürmüş ve "30-40 lira eder," sözünü duyunca şaşırmış.
Samsung S730 Siyah renk, 7.2 mp.
1 gb hafıza kartı
çantası
Usb kablosu
Av kablosu
Diyor ki: "2007'de Teknosa'dan 318 liraya almıştım faturası bile duruyor. Fotoğraf çektiğinde fotoğrafta yatay çizgiler oluşuyor sadece bir tek o problemi var."
Fotoğrafı bilgi için koydum, makine o değil.
hd video kaydı yapan fujifilmler var ve sanırım 12 mega pixel fotograf cekıyor. sıfır ve fıyatı 150 tl .
bunların yanında özelliklerine bakarsak sanırım aynen öyle eder. ki adamda 80 satıp ekmek yiyecek. elden satarsa sahıbınden gıbı sanırım 80 100 eder.sahıbındende arastırarak pıyasasınıda öğrenebilirsiniz.
Çekilen fotoğraflarda oluşan yatay çizgiler aklıma sensör ile ilgili bir problem olma ihtimalini getiriyor. Umarım değildir ama böyle bir sorun varsa değeri oldukça düşer.
40 iyi vermişler bence o zaman bak ben onu okumadım 🙂
50 TL maksimum. Hem samsung olduğu için, hem 2007'de alındığı için, hem de yatay çizgi oluşturduğu için en iyimser rakam 50 TL.
Fotoğraflarda yatay çizgiler oluşturan makinaya kim para verir ki. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bozuk mu bu alet.
Çok çok sağ olun arkadaşlar.
benim samsung foto makinasında da yatay çizgiler oluyo.. bide o sorun oluşan makinalarda dış saha çekimi yapamıyorsunuz. bembeyaz çıkıyor görüntü..
ben tamir ettiremedim.. elimde patladı. bence sen yedek parçacıya sat 🙂 ve sonrasında idarelik mediamarkt dan 90 liraya Ronei marka foto makina al mis gibi 🙂